1

Update Corona Tegoedbonnen

reiziger-met-camera-in-treinstation.jpg

Allereerst willen we je bedanken voor het vertrouwen in Tooku! We zijn enorm dankbaar voor onze reizigers die ons in deze moeilijke tijden een hart onder de riem steken en hun reisplannen omboekten naar een latere vertrekdatum.

Het maakt ons blij dat de reismicrobe nog leeft en dat velen vol ongeduld uitkijken naar terug onbezorgd reizen met Tooku.

Het afgelopen jaar hebben wij met hart en ziel gewerkt om alle vragen van onze reizigers te beantwoorden, corona-tegoedbonnen op te maken en omboekingen & annulaties correct en spoedig af te handelen.  

Sinds september 2021 mogen we opnieuw mooie reizen organiseren en we merken dat onze reizigers naar onder andere IJsland, Kenia, Zuid-Afrika en Namibië heel tevreden terug zijn gekomen. Kriebelt het bij jou ook om te reizen? Ontdek dan hier welke Tooku bestemmingen je terug met open armen ontvangen.

Kan je geboekte reis toch niet doorgaan omdat Tooku de reis niet kan uitvoeren door de dan geldende beperkingen? Geen zorgen want dan ontvang je binnen de 14 dagen een terugbetaling van het voorschot. We beantwoorden hierover graag jullie vragen en verwijzen naar onze FAQ pagina. We hopen dat Covid-19 snel achter ons ligt!

Heb je nog een niet gebruikte corona-tegoedbon?

Je kan deze tegoedbon nog steeds gebruiken wanneer je een nieuwe reservatie maakt! Indien je een terugbetaling wenst van jouw ongebruikte tegoedbon, vragen we onderstaand formulier in te vullen.

We zullen met de administratieve verwerking van deze dossiers starten vanaf januari 2022 en je ontvangt dan uiterlijk binnen de 6 maanden na aanvraagdatum de terugbetaling hiervan.

Indien een terugbetaling op dit ogenblik niet noodzakelijk is voor jou, omdat je de tegoedbon zal gebruiken van zodra er opnieuw gereisd kan worden, dan kan je jouw waardebon nog steeds omruilen voor een fantastische vakantie met een vertrekdatum tot en met einde mei 2023. Dus je tegoedbon is te gebruiken voor boekingen tot ongeveer midden april 2023. De waarde blijft verzekerd bij de verzekering financieel onvermogen (MS Amlin Insurance SE met maatschappelijke zetel te Koning Albert II-laan 37, 1030 Brussel en ondernemingsnummer BE0644.921.425).

reizigers-in-de-luchthaven.jpg
Laatste update: 24/11/2021