1

#mytookumoment in West-Canada

scott-goodwill-62xrvcvenoc-unsplash.jpg

Ontdek deze 6 onvergetelijke ervaringen tijdens jouw rondreis in Canada

West-Canada, waar je geniet van weergaloze natuur en waar achter elke hoek een fotogeniek plekje schuilt. Welk moment van jouw reis zal je voor altijd bijblijven? Kies voor een echt #mytookumoment dankzij deze ervaringen. Getest en goedgekeurd door onze Canada experten!

 

01 | Panoramisch overzicht van Vancouver

Omhelsd door het kustgebergte en de Stille Oceaan: er is geen mooiere ligging denkbaar voor een stad! Vancouver verwent je dan ook met machtige uitzichten. Geen betere manier dus om deze stad en zijn ongelooflijke omgeving te bewonderen dan vanuit de lucht. Vlieg mee met een watervliegtuig en houd je camera in de aanslag.

02 | Slapen als een beer in the Great Bear Rainforest

Trek de wildernis in naar een uniek oord waar de natuur je zintuigen prikkelt, waar je de kans krijgt om beren in hun natuurlijke habitat te zien. Een levenservaring met het nodige comfort, dat vind je in een kleine lodge, verscholen in een van de vele inhammen die de Canadese Westkust rijk is.

03 | Te voet op verkenning in Pacific Rim National Park

Pacific Rim National Park op Vancouver Island is een ware speeltuin voor alle outdoor- en natuurliefhebbers. De ruige kustlijn en het weelderig gematigd regenwoud zorgen voor het perfecte decor voor een mooie wandeling. Er is zoveel keuze aan trails dat er zeker eentje op jouw lijf geschreven is. En wie weet spot je een groep orka’s terwijl je over Long Beach wandelt!

04 | Hoogtes overbruggen op de Cloudraker Skybridge in Whistler

Het is al een mini-avontuur op zich om deze brug op de top van Whistler Mountain te bereiken. Maar wat een absoluut hoogtepunt eens je op deze brug staat! Je wordt er beloond met een machtig 360° uitzicht op de bergen en je kan onder andere het Alta en Green Lake spotten. Een must-do als je het ons vraagt!

05 | Kanoën bij zonsondergang in Jasper

Een foto vanop een kano op een meer in Canada. Een heel populaire foto, en daar is een reden voor! Het is een prachtige, actieve en tegelijk rustige manier om de omgeving in je op te nemen en wildlife te spotten. Onze tip? Spring die kano in bij zonsondergang op Pyramid Lake. Een onvergetelijke ervaring!

06 | Op de foto met een echte Park Ranger

Eens iets anders dan die machtige bergen op je foto? Vraag dan een Park Ranger voor een foto en informeer ook naar hun tips. Ze zijn een bron van informatie die je insider tips geven en die alles weten over de fauna en flora. Op naar die visitor centres dus!

  • Tags:
  • Canada,
  • #mytookumoment

Geïnteresseerd in een reis naar Canada?