1

Wat is de Rocky Mountaineer in Canada?

rm18_rgr_seton_trainexteriorlarge.jpg

Een heerlijke treinervaring in Canada

Niet zomaar een trein, maar een onvergetelijke reisbeleving. In alle denkbare luxe doorkruis je in twee of drie dagen het westen van Canada. Met deze trein kom je waar geen mens kan staan: je spoort door nauwe canyons, langs klaterende watervallen en smaragdblauwe gletsjermeren en over hoge bruggen steek je de Fraser en Thompson rivieren over.

Je ogen worden verwend met schitterende uitzichten en je smaakpapillen met verfijnde gerechten.

Sympathieke gastheren en –vrouwen verduidelijken alles wat je ziet en helpen je met het spotten van coyotes, groothoornschapen, Amerikaanse zeearenden en, hoe kan het ook anders, beren. In tegenstelling tot andere geweldige treinreizen slaap je niet aan boord van deze trein. Je reist bij daglicht en overnacht volgens de gekozen route in Kamloops of in Whistler en Quesnel. Kiezen tussen SilverLeaf of GoldLeaf Service is zoals kiezen tussen uitstekend en uitzonderlijk, de onberispelijke service hoort er voor beide wagontypes vanzelfsprekend bij. In GoldLeaf Service reis je met stijl: je hebt een comfortabele zitplaats op het panoramische bovendek en je dineert aan een gedekte tafel op het benedendek. In SilverLeaf Service reis je zoals je met het vliegtuig reist: je zit en eet op je vaste plaats met een uitklaptafeltje. Beide zijn een echte aanrader!

Je reis met de Rocky Mountaineer is inclusief onze Planes, trains & Rockies rondreis en Journey through the Clouds rondreis, maar neem zeker contact met ons op als je met de Rocky Mountaineer wil reizen tijdens jouw rondreis.

  • Tags:
  • Canada,
  • #mytookumoment,
  • Rocky Mountaineer,
  • Trein

Geïnteresseerd in een reis naar Canada?