1

Van A tot Chili

shutterstock_1012276906.jpg

¡Bienvenido a Chile!

¡Bienvenido a Chile! Het land waar elk hoekje een meesterwerk van de natuur is! Hier zijn enkele onmisbare ervaringen die je tijdens je reis naar Chili niet mag missen:

Verken de Andes. Laat je betoveren door de majestueuze pieken en diepe valleien van de Andes. Trektochten door adembenemende landschappen zoals de Valle de la Luna zullen je hart sneller doen slaan en je het gevoel geven op een andere planeet te zijn. Bewonder de zonsondergang vanop een plateau voor een onvergetelijke ervaring! 

Es muy caliente, die hitte van de vulkanen. Chileense vulkanen zijn niet alleen adembenemend om te zien, maar bieden ook een kans om de warmte van de aarde zelf te ervaren. Neem een duik in de thermale baden van Pucón, omgeven door weelderige bossen, of aanschouw de kracht van de actieve vulkanen in het Nationaal Park Villarrica.

Proef de heerlijke Chileense keuken en wijnen. Laat je smaakpapillen verwennen met de unieke smaken van de Chileense keuken. Proef de hartige empanadas, smeltende ceviche en sappige asado, vergezeld van een glas van de beroemde Chileense wijn. Neem de tijd om de Valle de Casablanca te verkennen, waar uitgestrekte wijngaarden zich uitstrekken tot aan de horizon en elke druif zijn eigen verhaal vertelt.

Verlies jezelf in de diversiteit van de natuur. Chili is gezegend met een verbazingwekkende verscheidenheid aan landschappen, van de droge Atacamawoestijn tot de weelderige bossen van Patagonië. Ontdek de surrealistische schoonheid van Laguna Chaxa met zijn flamingo’s en de ongerepte natuur in het Nationaal Park Torres del Paine, waar imposante ijsbergen de horizon sieren en het geluid van krakend ijs je in verwondering achterlaat. Maak een boottocht door de fjorden van de Chileense zuidelijke ijsvelden en laat je betoveren door de afgelegen schoonheid die deze adembenemende bestemming te bieden heeft. Chili's natuurlijke pracht zal je zeker verbazen en inspireren tijdens je reis door dit betoverende land!

Chili wacht op je met open armen om een avontuur te beleven dat je nooit zult vergeten. Ontdek hier al onze op maat gemaakte programma’s.

LagunaChaxa1.jpg
  • Tags:
  • must-see's,
  • fotografie,
  • Chili,
  • Zuidelijk Amerika,
  • #mytookumoment,
  • Tips & Tricks

Geïnteresseerd in een reis naar Chili?