1

Fietsen op exotisch Lombok

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 2.270/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Binnenlandse vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Combineer je graag cultuur met sportieve activiteiten? Spring op de fiets voor de ontdekking van de authentieke provincie West-Nusa Tenggara op het eiland Lombok. Fiets door idyllische landschappen en beklim als kers op de (sportieve) taart de helling van de Rinjani vulkaan. Na deze onvergetelijke pittige uitdaging word je beloond met een relaxerend verblijf aan de betoverende stranden van Gili Air Island.

DAG 01 | Amsterdam/Brussel – Lombok

Vanuit Brussel of Amsterdam vlieg je vandaag naar Lombok.

DAG 02 | Lombok – Senggigi

Bij aankomst op de luchthaven van Lombok wacht onze lokale vertegenwoordiger je op en brengt hij je naar Senggigi waar je je intrekt neemt in Qunci Villas. Je geniet vandaag van een vrije namiddag.

Superior
Qunci Villas

DAG 03 | Senggigi – Senaru (O,L,D)

Na een gezond ontbijt is het tijd om op de fiets te stappen. Je rijdt langs de kustlijn van Bangsal en maakt een stop in Malimbu of Nipah Hill van waar je van een prachtig uitzicht over de Gili eilanden geniet. Vervolgens zet je koers naar Pemenang waar je smult van een welverdiende lunch. Na de lunch fiets je naar het dorpje Bayan waar je de mogelijkheid hebt om de lokale bevolking beter te ontmoeten voor je tenslotte de laatste rit van de dag maakt naar je hotel in Senaru.

DAG 04 | Senaru – Tetebatu (O,L,D)

Tijd voor een heerlijk en stevig ontbijt in het hotel. Stap vervolgens op je tweewieler en rij naar het noordoosten van Lombok. Je maakt een stop bij de oudste moskee in het dorp Bayan Belek. Daarna fiets je verder naar het strand Obel-Obel waar je de lokale vissers met hun dagvangst aan land ziet komen. De weg gaat verder naar Sambelia. Na de lunch rij je verder naar Tetebatu, gelegen op ongeveer 2 kilometer van het Rinjani Nationaal Park.

DAG 05 | Tetebatu – Kuta (O,L,D)

Geniet van een rustig ontbijt om vervolgens bergafwaarts koers te zetten naar Kuta. Onderweg maak je een stop in een traditioneel Sasak-dorpje. Het dorpsleven van de Sasak is gebaseerd op weven en landbouw omdat de vruchtbare grond van Lombok het perfecte landschap vormt voor het kweken van gewassen. Bij aankomst in Kuta check je in voor de volgende nacht.

DAG 06 | Kuta – Sekotong (O,L,D)

Vandaag ontdek je per fiets het minder gekende platteland van Sengkol om uiteindelijk het strand van Sekotong te bereiken, waar je omgeven wordt door een prachtig lang wit zandstrand, beschermende baaien, kristalhelder water, prachtige koraalriffen en groene bergen. Kortom de ideale plaats om tot rust te komen voor je in je hotel incheckt! 

DAG 07 | Sekotong – Gili Air (O,L,D)

Na het ontbijt in het hotel maak je een korte rit naar de nabijgelegen haven voor je aan boord gaat van eengemotoriseerde boot naar Gili Air Island. Bewonder tijdens de cruise de ongerepte koraalriffen of neem gewoon van dichtbij al snorkelend een kijkje. Na aankomst op Gili Air is er volop de mogelijkheid om het eiland te verkennen. ’s Middags geniet je van een lunch in een restaurant aan het strand en ’s avonds word je verwend met een heerlijk barbecuediner.

DAG 08 | Gili Air – Bali (O)

Vandaag geniet je van een lekker ontbijt en een heerlijk rustige omgeving. Op het aangeduide uur ga je per fastboot naar Bali waar je bij aankomst naar je hotel in Sanur wordt gebracht.

DAG 09 | Bali – Brussel/Amsterdam

Na een laatste heerlijk ontbijt check je rond de middag uit. Je geniet van nog wat vrije tijd je transfer aankomt die je naar de luchthaven van Denpasar brengt voor je retourvlucht naar Brussel.

DAG 10 | Brussel/Amsterdam

Je landt in Brussel of Amsterdam.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 2.270

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-class (in laagseizoen), regionale vluchten zoals vermeld, alle lokale en luchthaventaksen geldig op 24.09.2020, alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in de voorgestelde hotels, lokale Engelstalige begeleiding tijdens de bezoeken, alle inkomgelden. Aanbod geldig tot 31.10.2021 en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.