1
Ontdek meer

Reizen

Hieronder vind je enkele van voorbeeld rondreizen in Argentinië. Ga je voor het ongerepte Patagonië, volg de wijnroute, maak een combinatie met Chili of Uruguay of combineer Buenos Aires met Rio de Janeiro en de watervallen van Iguazú, er is voor ieder wat wils. Is de rondreis naar je zin, maar wil je graag hier en daar wat naar je eigen hand zetten of vervangen? Dat kan! Wij werken graag naar jouw ideale reis toe.

#MyTookuMoment

Dat ene speciale plekje waar je even stil van wordt, een overnachting als een droom of een unieke ervaring waar je met een glimlach aan terugdenkt. Dat is #MyTookuMoment!
Ontdek hier enkele van onze #MyTookuMoments in Argentinië.

Excursies

Voeg extra elementen toe aan je rondreis in Argentinië. Kies een specifieke excursie, zoals een begeleid bezoek langs de hoogtepunten van Buenos Aires, een fietstocht door de wijken La Bocca en San Telmo, een Argentijnse tango show of bezoek Upsala, de grootste gletsjer van het land. Personaliseer je rondreis zoals je het zelf wil!

Uitbreidingen

Breid je reis naar Argentinië uit. Kies een specifieke uitbreiding, zoals een bezoek aan de watervallen van Iguazú, ga wandelen in El Chaltén of geniet van de pinguïns en zeeolifanten in Puerto Madryn. Personaliseer je rondreis zoals je het zelf wil!