1

Rondreis Argentinië & Uruguay: Bohemian boutique & beach

Duurtijd14 dagen
Prijs vanaf€ 6.095/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Regionale vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Hou je van een lekker glaasje Argentijnse wijn en wil je helemaal ontspannen terugkeren van je reis? Dan is deze reis iets voor jou! In het bruisende Buenos Aires tangodansen & cocktails nippen, een bezoek aan de wijnregio van Mendoza en eindigen met een prachtig strandverblijf op een onontdekt juweel van Zuid-Amerika. Het is het perfecte recept voor een heerlijk romantische honeymoon in Zuid-Amerika.

DAG 01 | Brussel – Buenos Aires (Argentinië)

Hier heb je naar uitgekeken! Spring op het vliegtuig en maak je klaar om samen op romantische ontdekking te gaan in Argentinië & Uruguay!

DAG 02 | Buenos Aires

Welkom in het Parijs van Zuid-Amerika: Buenos Aires! Vandaag ontdek je al fietsend het kleurrijke La Boca met haar hoge Montmartre-gehalte. Je fietst langs de felgekleurde golfplaten huizen die het handelsmerk van deze buurt zijn geworden. In het gezellige straatje Caminito snuister je tussen schilderijtjes en andere ambachtelijke voorwerpen van lokale kunstenaars. Daarna ontdek je San Telmo, de oudste wijk van Buenos Aires, dat bekend staat om zijn karakteristieke zondagsmarkt. Prachtige 19e-eeuwse architectuur, restaurantjes, antiekwinkels en befaamde tangoclubs maken jouw bezoek echt top!

DAG 03 | Buenos Aires (O,D)

In de namiddag stap je opnieuw op je fiets, want vandaag bezoek je de noordelijke stadswijken met zijn charmante gebouwen in Franse stijl. Vanavond op de planning? Tango! Je hart gaat al sneller slaan wanneer de eerste passionele tonen van een tangodans weerklinken. Laat je meeslepen door het zwoele ritme en geniet van de Argentijnse tangodansers.

DAG 04 | Buenos Aires – San Rafael (O)

Mag jouw honeymoon toch wel een beetje Instagramwaardig zijn? Ruil dan het stadsleven in voor prachtige landschappen met een fantastisch uitzicht op de Andes. Neem je intrek in een luxe wijngaard gelegen in het zuidelijke hart van Mendoza, dé plek bij uitstek om te relaxen en te genieten van de heerlijke wijnen en de Argentijnse keuken.

DAG 05 | San Rafael – Uco Vallei (O,L)

Een uitgebreid bezoek aan de wijngaarden van Valle de Uco is een absolute must voor wie naar Mendoza reist. Je bezoekt twee pareltjes van bodega’s waar je een rondleiding krijgt en de verschillende wijnsoorten kan degusteren. Vanmiddag smul je van een heerlijk culinaire lunch te midden van de wijngaarden.

Boutique
Casa de Uco

DAG 06 | Uco Vallei – Lujan de Cuyo (O,L)

Krijg je geen genoeg van de heerlijke lokale rode wijn? Dan heb je vandaag geluk, want je bezoekt opnieuw twee wijngaarden, waar je een lekkere lunch verorbert.

DAG 07 | Lujan de Cuyo – Mendoza – Buenos Aires (O)

Een laatste vrije dag om te genieten van je charmante verblijf. Verwen jezelf met een massage in de spa of ga fietsen in de wijngaarden. Hou je van een actieve outdoor activiteit? Dan is een rafting tour of een tocht te paard in het Andesgebergte misschien wel iets voor jou!

Uitbreiding: Bezoek de Iguazú watervallen

Breid jouw reis uit en ontdek waarom Eleanor Roosevelt, de voormalig Amerikaanse presidentsvrouw, “Poor Niagara!” uitschreeuwde bij het zien van de betoverende watervallen. 

DAG 08 | Buenos Aires - Punta del Este (Uruguay) (O)

Tijd om van decor te wisselen! Spring op het vliegtuig richting Punta del Este in Uruguay. Punta del Este staat ook wel bekend als het Saint-Tropez van Zuid-Amerika. Aan de kust staat genieten met hoofdletters geschreven. Je haalt je huurwagen op en verblijft in een prachtig boetiekhotel. Een perfecte afsluiter van jouw honeymoon.

DAG 09-11 | Punta del Este (O)

Geniet van een aantal vrije dagen en kom helemaal tot rust in deze prachtige omgeving. Ontspannen bij het zwembad met een heerlijk glas wijn in de hand? #mytookumoment!

DAG 12 | Punta del Este – Buenos Aires (O) (Argentinië)

Je levert je huurwagen in en vliegt terug naar de bewoonde wereld! Geniet nog een laatste dag van het bruisende Buenos Aires. Liever toch nog even weg van de stadsdrukte? Blaas even uit in het Costanera Sur Ecological Reserve waar je gezellig kan picknicken.

DAG 13 | Buenos Aires – Brussel (O)

Na het ontbijt geniet je nog van wat vrije tijd in deze prachtige stad. In de namiddag neem je een transfer naar de luchthaven van Buenos Aires voor de internationale vlucht naar Brussel.

DAG 14 | Brussel

Je komt aan in Brussel met een koffer vol prachtige herinneringen!

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf:

Boutique

€ 6.095

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Lufthansa in L-klasse (in laagseizoen), regionale vluchten met Aerolíneas Argentinas, alle lokale en luchthaventaksen geldig op 31.08.2020, alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, lokale Engelstalige begeleiding tijdens de excursies (privé of in internationaal gezelschap), alle inkomgelden tijdens de rondreis. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.