1

Brazilië

Ontdek meer

Reizen

Hieronder vind je onze rondreizen in bruisend Brazilië. Ga je voor de klassieker van São Paulo naar Rio de Janeiro of net voor off the beaten track, er is voor ieder wat wils. Is de rondreis naar je zin, maar wil je graag hier en daar wat naar je eigen hand zetten of vervangen? Dat kan! Wij werken graag naar jouw ideale reis toe. 

#MyTookuMoment

Dat ene speciale plekje waar je even stil van wordt, een overnachting als een droom of een unieke ervaring waar je met een glimlach aan terugdenkt. Dat is #MyTookuMoment!
Ontdek hier enkele van onze #MyTookuMoments in Brazilië.

Excursies

Voeg extra elementen toe aan je rondreis! Kies een specifieke excursie, zoals een zonsondergang op de Suikerbroodberg, ga naar de Iguaçu watervallen of bezoek een van de zeven wereldwonderen. Je kan je rondreis helemaal personaliseren, en we helpen daar graag bij. 

Uitbreidingen

Krijg je niet genoeg van Brazilië? Voeg extra elementen toe aan je rondreis: paradijselijke stranden, weelderige regenwouden & koloniale steden. Kies een specifieke uitbreiding, zoals een extra paar dagen in de Pantanal of een ontspannen verlenging in Trancoso.