1

Het Amazonegebied is een natuurlijke schatkamer van Brazilië en is de thuishaven van de jaguar en de luiaard, maar ook van kleurrijke aras, talloze bonte kikkers, slangen én van de bekendste roofvis: de piranha. Vanuit je verblijf in de lodge worden allerlei activiteiten georganiseerd. Zo start je de dag met een zonsopgang waar je samen met de jungle ontwaakt op een zeer intense manier. Hoog in de bomen laten de eerste dieren – zoals vogels, toekans en apen – zich horen en zien. Wandel samen met je natuurgids door de jungle en zwem in de rivier met roze rivierdolfijnen! Ook de avond heeft veel in zijn mars! Spot tijdens een nachtelijke boottocht verschillende kaaimannen doordat hun ogen het licht weerkaatsen. Geniet tijdens je verblijf ook van heerlijke maaltijden in de lodge!

Alle activiteiten tijdens je verblijf zijn inclusief en samen met de gids bekijk je wat de mogelijkheden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. De dieren in de Amazone leven zeer verspreid en zijn vooral overdag moeilijk te zien. Het indrukwekkende van de jungle zit vooral in de uitgestrektheid, de grote verscheidenheid aan flora en de macht van de natuur.

PRIJZEN


Prijs voor het pakket van drie nachten vanaf:

Superior hotel | Juma Lodge € 2.645 p.p. 

Deluxe hotel | Mirante do Gavião Amazon Lodge € 2.995 p.p. 

Boutique hotel | Anavilhanas Jungle Lodge € 4.135 p.p. 

Alle activiteiten, verplaatsingskosten en maaltijden in de lodge zijn inbegrepen. De activiteiten zijn in kleine groepen met Engelstalige lokale natuurgids.
Amazoneshutterstock_1219658011.jpg
Amazoneshutterstock_2102043682.jpg
amazonejaime-dantas-b_8FnxpLoTY-unsplash.jpg