1

Brazilië: Pura Paixão

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 2.745/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden 
  • Verplaatsingen & excursies 
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Met deze stedentrip verken je de twee grootste steden van Brazilië: São Paulo met zijn groene parken, palmbomen, honderden winkels en gigantische voetbalstadia & het swingende Rio de Janeiro met zijn wereldberoemde Christusbeeld! Wie graag danst, trekt beter zijn dansschoenen aan, want je maakt kennis met de vurige Braziliaanse Samba. Ook de natuurliefhebber wordt van zijn sokken geblazen tijdens het bezoek aan de indrukwekkende Iguaçu watervallen.

DAG 01 | Brussel – São Paulo

Paspoort bij de hand? Vandaag is het eindelijk zover: tijd voor je vakantie. Je vliegt van Brussel naar São Paulo; ready, set, take-off! Eenmaal aangekomen staat je transfer je op te wachten om je naar het hotel te brengen. Daar check je in en geniet je van een vrije avond in São Paulo.

DAG 02 | São Paulo

Welkom in São Paulo! Vandaag heb je een hele dag tijd om de stad zelf te ontdekken. Je kan er ook voor kiezen om deel te nemen aan de excursie Highlights van São Paulo. It’s up to you!

Excursie:
Highlight van São Paulo

Lees meer

DAG 03 | São Paulo - Foz do Iguaçu

Na het ontbijt pak je je koffers en neem je een binnenlandse vlucht naar Foz do Iguaçu, gelegen op het drielandenpunt van Brazilië, Argentinië en Paraguay. Daar geniet je de rest van de dag nog van wat vrije tijd. Onze aanrader? In het vogelpark Parque das Aves spot je de rode ibis, de naaktkeelklokvogel en héél veel roze flamingo's. Ook de gigantische stuwdam Itaipu, met een lengte van 7,7 kilometer en een hoogte van 196 meter, is een bezoekje waard. Itaipu is namelijk de op een na grootste stuwdam ter wereld!

DAG 04-05 | Foz do Iguaçu

Vroeg uit de veren de komende dagen voor een #mytookumoment!  Iguaçu National Park is met zijn indrukwekkende watervallen een must-see tijdens je rondreis door Brazilië. De Iguaçu Falls storten hier gemiddeld 64 meter naar beneden, over een spectaculaire breedte van 2,7 kilometer. Maak een boottocht langs de watervallen of een helikoptervlucht en ervaar het natuurwonder van heel dichtbij.

Excursie:
Oog in oog met de Iguaçu watervallen

Lees meer

DAG 06 | Iguaçu – Rio de Janeiro

Vandaag ruil je de prachtige natuur van Foz do Iguaçu in voor het bruisende stadsleven van Rio de Janeiro. De schoonheid van Rio de Janeiro is legendarisch, de bijnaam is dan ook meer dan terecht: Cidade Maravilhosa, de prachtige stad! Weelderig beboste heuvels en glinsterende stranden vormen het decor van deze stad. 

DAG 07-08 | Rio de Janeiro

Bezoek tijdens je verblijf één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Het Christusbeeld op de top van de Corcovado is maar liefst 38 meter hoog. Laat je ook verrassen door een prachtig uitzicht vanaf de suikerbroodberg op de stranden Copacabana en Ipanema. Blijf hier zeker tot zonsondergang en geniet van een heerlijke caipirinha met een prachtig uitzicht en leuke achtergrondmuziek! 

DAG 09 | Rio de Janeiro – Brussel

Laatste dag in Rio de Janeiro! Na het ontbijt geniet je nog van wat vrije tijd in deze bruisende stad. Tegen de avond neem je een internationale vlucht huiswaarts.

DAG 10 | Brussel

Je landt in Brussel en geniet nog na van een fantastische reis!

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 2.745

per persoon

Deluxe

€ 3.145

per persoon

Boutique

€ 4.845

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met KLM in N-klasse (in laagseizoen), alle lokale en luchthaventaksen geldig op 18.09.2023, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels in kamer met ontbijt, alle maaltijden en privé-verplaatsingen zoals omschreven in het programma, lokale Engelstalige privé-begeleiding tijdens de excursies, alle inkomgelden. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.