1

Peru

Ontdek meer

Reizen

Hieronder vind je enkele van onze kant-en-klare rondreizen in Peru. Ga je voor de hoogtepunten van het land, een luxe rondreis Peru, een sportief programma of verras je smaakpapillen, er is voor ieder wat wils. Is de rondreis naar je zin, maar wil je graag hier en daar wat naar je eigen hand zetten of vervangen? Dat kan! Wij werken graag naar jouw ideale reis toe.

#MyTookuMoment

Dat ene speciale plekje waar je even stil van wordt, een overnachting als een droom of een unieke ervaring waar je met een glimlach aan terugdenkt. Dat is #MyTookuMoment!
Ontdek hier enkele van onze #MyTookuMoments in Peru.

Excursies

Voeg extra elementen toe aan je rondreis. Kies een specifieke excursie, zoals een stadsbezoek aan Lima, Arequipa of Cuzco of fiets langs Maras en Moray of wandel langs de Rainbow Mountain. Personaliseer je rondreis naar Peru zoals je het zelf wil!

Uitbreidingen

Voeg extra elementen toe aan je rondreis naar Peru. Kies een specifieke uitbreiding, zoals de jungle van Puerto Maldonado, cruise over de zandduinen in Paracas Reservaat of duik de Amazonejungle in Iquitos in. Personaliseer je rondreis zoals je het zelf wil!