1

Namibië

Ontdek meer

Reizen

Hieronder vind je enkele van onze kant-en-klare rondreizen in Namibië. Ga je voor de absolute must-sees, honeymoon of liever helemaal tot aan de bulderende Victoria Watervallen? Er is voor ieder wat wils. Is de rondreis naar je zin, maar wil je graag hier en daar wat naar je eigen hand zetten of vervangen? Dat kan! Wij werken graag naar jouw ideale reis toe.

#MyTookuMoment

Dat ene speciale plekje waar je even stil van wordt, een overnachting als een droom of een unieke ervaring waar je met een glimlach aan terugdenkt. Dat is #MyTookuMoment!
Ontdek hier enkele van onze #MyTookuMoments in Namibië.

Excursies

Voeg extra elementen toe aan je rondreis. Kies een specifieke excursie, zoals wandelen in de woestijn, onder de sterren in de Namibwoestijn, in een ballon over de Sossusvlei of ga wildlife spotten vanuit een verborgen observatiepunt in Onguma Game Reserve. Personaliseer je rondreis zoals je het zelf wil!

Uitbreidingen

Voeg extra elementen toe aan je rondreis. Kies een specifieke uitbreiding, zoals twee dagen wandelen doorheen de adembenemende Fish River Canyon of verken de Palmwag regio op zoek naar de woestijnolifant en bezoek de lokale Himbagemeenschap. Personaliseer je rondreis zoals je het zelf wil!