1

Sri Lanka

Ontdek meer

Reizen

Sri Lanka heeft echt alles. Een prachtige en diverse natuur met uitgestrekte berglandschappen en theeplantages, heerlijke stranden met palmbomen, een rijke cultuur met vele boeddhistische tempels, koloniale stadjes en kleurige folklorefeesten. 

Hieronder vind je enkele van onze kant-en-klare rondreizen in Sri Lanka. Ga je voor een natuurreis Sri Lanka, of wil je op huwelijksreis, of heb je graag een avontuurlijk en actief programam of net relaxter? Er is voor ieder wat wils. Is de rondreis naar je zin, maar wil je graag hier en daar wat naar je eigen hand zetten of vervangen? Dat kan! Wij werken graag naar jouw ideale droomreis toe.

#MyTookuMoment

Dat ene speciale plekje waar je even stil van wordt, een overnachting als een droom of een unieke ervaring waar je met een glimlach aan terugdenkt. Dat is #MyTookuMoment!
Ontdek hier enkele van onze #MyTookuMoments in Sri Lanka of de Malediven.

Excursies

Voeg extra elementen toe aan je rondreis. Kies een specifieke excursie, zoals een stadsbezoek aan Galle, een boottocht vanuit Marissa voor dolfijnen en walvissen te zoeken of het schildpaddenproject in Balapitiya. Personaliseer je rondreis zoals je het zelf wil!

Uitbreidingen

Voeg extra elementen toe aan je rondreis. Kies een specifieke uitbreiding, zoals een strandverlenging in het noordoosten of in het zuiden van Sri Lanka of de Malediven.