1

Rondreis Thailand: Op snorkelavontuur in Oost-Thailand

Duurtijd12 dagen
Prijs vanaf€ 1.750/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Ontdek de onderwaterwereld van de minder gekende eilanden van Oost-Thailand. Geniet van tropische sferen en adembenemende stranden en ontdek wat de zee je te bieden heeft.

DAG 01 | Brussel – Bangkok

Tijd voor vakantie! Vanuit Brussel vlieg je vandaag naar Thailand.

DAG 02 | Bangkok – Trat – Koh Mak

Vanuit Bangkok reis je verder naar Trat. Tijd om het kleine, laid-back Koh Mak te ontdekken! Dit kleine eilandje heeft de vorm van een ster en is de ideale uitvalsbasis om te snorkelen, te duiken of simpelweg te genieten van het strand.

DAG 03 & 04 | Koh Mak (O)

Ervaar de pracht en de rust van de dit ongekende eiland. Huur bij het hotel een fiets en ontdek op eigen houtje de verschillende prachtige zandstranden op dit 16 km² kleine eilandje. Onze tip? Huur een kajak om de lege ongerepte strandjes langs de noord- en oostkust te ontdekken.

DAG 05 | Koh Mak – Koh Kood (O)

Neem vandaag de boot naar Koh Kood, het meest oostelijke eiland van Thailand. Neem je intrek voor de volgende drie nachten in je hotel. Het hotel ligt aan een prachtige baai die ondiep is, waardoor het strand er echt paradijselijk uitziet.

DAG 06 & 07 | Koh Kood (O)

In Koh Kood zijn de witte zandstranden een waar genoegen voor elke strandliefhebber. Verken de onderwaterwereld tijdens een van de vele snorkelexcursies of ontdek de prachtige watervallen van Khlong Chao Waterval of Huang Nam Kaew Waterval.

DAG 08 | Koh Kood – Koh Chang (O)

Je neemt afscheid van Koh Kood en ruilt het in voor het meer gekende en relaxte Koh Chang. Benieuwd wat je favoriete eiland al is ondertussen!

DAG 09 & 10 | Koh Chang (O)

Er is zoveel te doen op Koh Chang! Met de mooie stranden en de uitgestrekte blauwe kustlijn is er voor iedereen wel een strand. Van hippe beach bars vol backpackers tot compleet desolate strandjes in het zuidoosten: op Koh Chang is er voor ieder wat wils. Ga op ontdekking naar het binnenland en ontdek de Nam Tok Khlong Chao waterval, perfect te combineren met een kajaktocht naar Khlong Chao.

DAG 11 | Koh Chang – Trat – Bangkok - Brussel (O)

Geniet van een laatste maal van deze rustige omgeving om na het uitchecken naar de luchthaven van Trat te worden gebracht van waaruit je naar Bangkok vliegt.

DAG 12 | Brussel

Na een vlucht vanuit Bangkok kom je aan in België. Welkom thuis!

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf:

Superior

€ 1.750

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-class (in laagseizoen), alle lokale en luchthaventaksen geldig op 06.08.2020 , alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in de voorgestelde hotels, lokale Engelstalige begeleiding tijdens de bezoeken, alle inkomgelden. Aanbod geldig tot 31.10.2021 onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.