1

Rondreis Vietnam: Off the beaten track in Quy Nhon

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 3.970/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Excursies met Engelstalige gids
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Wil je de grote drukte even achter je laten? Ben je op zoek naar mooie zandstranden en een authentieke Vietnam ervaring? De luxueuze The Vietage-trein voert je tot in een klein paradijs aan zee! Genieten van lekkere seafood, afgelegen baaien en het ongekende platteland doe je in Quy Nhon.

DAG 01 | Brussel – Bangkok (Thailand)

Koffers ingepakt? Je neemt vandaag de internationale vlucht vanuit Brussel naar Bangkok in Thailand.

DAG 02 | Bangkok – Danang – Hoi An (Vietnam)

Deze ochtend neem je een aansluitende internationale vlucht naar Danang, waar je bij aankomst wordt opgewacht voor de transfer naar je mooi boutique resort in het pittoreske stadje Hoi An. Je installeert je in je ruime kamer en geniet van het uitzicht op de rivier. Maak in de late namiddag een wandeling door de gezellige oude en prachtig verlichte binnenstad en proef er van de lekkere lokale Vietnamese specialiteiten.

DAG 03 | Hoi An (O)

Dompel je onder in de dromerige ontspannen sfeer van het oude centrum van Hoi An! Je zal zeker onder de indruk zijn wanneer je gids je uit de doeken doet hoe dit havenstadje aan zijn bijzondere mengelmoes van Japanse, Chinese, Europese en lokale cultuur kwam. Wandel langs prachtige houten koopmanshuizen, bezoek de Japanse overdekte brug en de unieke clanhuizen. Laat je verleiden door de lekkere keuken en kuier langs de rivieroever. In de late namiddag exploreer je de Bay May kokosbossen met een traditionele mandboot, een ervaring om nooit te vergeten!

DAG 04 | Hoi An – Danang – Quy Nhon (O)

Na een lekker ontbijt neem je de transfer neemt je de transfer naar het treinstation van Danang waar je aan boord gaat van de luxueuze The Vietage-trein die je door de groene landschappen en spectaculaire kuststreken van Centraal-Vietnam naar Quy Nhon voert. Laat je aan boord verwennen met een relaxerende hoofd- en schouder massage en een gastronomische lunch. Bij aankomst neem je een transfer naar de prachtige villa resort genesteld in een kleine baai aan de kust.

DAG 05-08 | Quy Nhon (O)

Het diepblauwe water van de ingesloten baai omringd door groene heuvels vormt het decor voor de komende vier dagen: puur genieten van de rust in je luxueuze villa met privé plunge pool en rechtstreekse strandtoegang. Of je laten verwennen in de jungle spa met organische behandelingen! Trek er zeker op uit om een stukje ongerept en ongekend Vietnam te verkennen. Vaar mee met een lokale visser en grill je gevangen buit op een barbecue op het strand, wandel door zandduinen, geniet van het uitzicht bij Eo Gio, ontdek in de jungle verscholen en Cham ruïnes en maak kennis met het rustige levensritme tijdens een fietstocht tussen de rijstvelden op het platteland. Snorkel- en duikliefhebbers halen hun hartje op tussen de kleurrijke koraalriffen van Hon Kho. Alle ingrediënten voor een perfect verblijf in Quy Nhon, die je allemaal vanuit je hotel kan organiseren!

DAG 09 | Quy Nhon – Phu Cat – Ho Chi Minh City – Bangkok (O)

Geniet nog ten volle van de prachtige omgeving deze voormiddag en pak rustig je koffer in. In de namiddag neem je een transfer naar de luchthaven van Phu Cat voor je binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minh City. Hier neem je aansluitend de internationale vlucht naar Bangkok.

DAG 10 | Bangkok – Brussel

In Bangkok neem je de internationale retourvlucht naar Brussel na een ontspannende vakantie!

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Deluxe

€ 3.970

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Thai Airways in K-klasse, alle lokale & luchthaventaksen geldig op 30.09.2020, alle maaltijden, inkomgelden en excursies met ENG-sprekende gids zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.