1

Tooku Limited Japan: Van sushi tot ski

Duurtijd8 dagen
Prijs vanaf€ 7.880/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Skipas & huur materiaal (2 dagen)
  • Transfers, accommodaties & maaltijden volgens programma
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Winter in Japan? Denk aan majestueuze bergtoppen, een dampende onsen en gastronomische avonturen! Begin in het bruisende Tokyo en reis verder naar het met meters sneeuw bedekte noordelijke eiland Hokkaido. Wist je dat de legendarische poedersneeuw hier zelfs een eigen term heeft? Vanuit het skigebied van Niseko United maak je kennis met de Japow. Tussendoor smelt je weg tijdens hoogstaande culinaire ervaringen.

DAG 01 | Brussel – Tokyo

The mountains are calling! Vandaag vlieg je rechtstreeks vanuit Brussel naar Tokyo.

DAG 02 | Tokyo

Welkom in Tokyo, een van de meest culinaire metropolen ter wereld! Geniet van de rust in je hotel of maak een eerste kennismakingswandeling door deze bruisende stad. Nadien geniet je van een welverdiende nachtrust in het hotel.

Excursie:
Maak en smaak sushi in Tokyo

Lees meer

DAG 03 | Tokyo – Sapporo – Niseko (O,D)

Deze ochtend brengt een privéchauffeur je naar de luchthaven voor je vlucht naar Sapporo, gelegen op het noordelijke eiland Hokkaido. Hier aangekomen word je opgewacht door je privéchauffeur en reis je via het Shikotsu meer naar Niseko, je uitvalsbasis voor dit ski avontuur. Dankzij de geografische ligging en klimatologische omstandigheden vind je hier optimale skicondities. Je neemt je intrek in het hotel uitkijkend op de spectaculaire Mt. Yotei waarna je je skimateriaal voor de komende dagen ophaalt. Dineren doe je in een lokaal restaurant.

DAG 04 & 05 | Niseko (O,D)

Eindelijk is het zover! Vandaag ga je met de skilift naar boven en glijd je over de ‘Japow’ in de skigebieden van Niseko United met in totaal 50 km aan piste bovenop de 1.300 meter hoge vulkaan. Na het skiën kan je genieten van een ontspannende onsen ervaring in één van de verschillende binnen en buiten warmwaterbaden van het hotel. Of laat je verwennen in de spa! ’s Avonds dineer je in een lokaal restaurant of in één van de vele restaurants van het hotel. 

DAG 06 | Niseko – Toya – Noboribetsu – Shiraoi (O,D)

Vandaag reis je met je privéchauffeur verder naar Shiraoi met tussenhaltes in Toya en Noboribetsu. In Toya bewonder je - bij mooi weer - vanop de kraterrand het schilderachtig uitzicht over het gelijknamige meer en de zuidelijke kustlijn van Hokkaido. Noboribetsu wordt gekenmerkt door de vallei vol solfataren, ook wel ‘hell valley’ (Jigokudani in het Japans) genoemd, die uitmonden in een natuurlijk warmwaterriviertje. In de namiddag check je in bij de ryokan waar je ’s avonds kennis maakt met de kaiseki keuken.

DAG 07 | Shiraoi – Sapporo – Tokyo (O)

Deze voormiddag brengt de transfer je naar de luchthaven van Shin-Chitose van waaruit je weer naar Tokyo vliegt. Bij aankomst word je naar je hotel gebracht. Geniet nog van je laatste avond in Tokyo!

DAG 08 | Tokyo – Brussel (O)

In de vroege ochtend word je opgehaald en naar de luchthaven van Tokyo gebracht voor de terugvlucht naar Brussel. Thuisgekomen geniet je na van een onvergetelijke wintervakantie in Japan!

Afreisdata

Voor de winterperiode reis je best tussen midden januari en midden maart. Met All Nippon Airways vlieg je op woensdag en zaterdag rechtstreeks van Brussel naar Tokyo.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon op basis van een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.

€ 7.880

per persoon

Wat zit in de reis?

Verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel en binnenlandse vluchten met All Nippon Airways in de K-klasse, alle luchthaventaksen geldig op 19.04.2024, alle maaltijden en overnachtingen zoals omgeschreven in het programma of gelijkwaardig, skipas voor 2 dagen, huur skimateriaal voor 2 dagen, transfers volgens programma op privé basis.
Niet inbegrepen: inkomgelden, city- & lokale taksen dranken & persoonlijke uitgaven.
We maken steeds een offerte op maat voor jou vanaf 11 maanden voor vertrekdatum. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be