1

Tooku Limited Japan: Magisch winters

Duurtijd12 dagen
Prijs vanaf€ 3.990/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Hakone Free Pass
  • Privétransfer van en naar de luchthaven en privégids (dag 3 & 9)
  • Accommodaties & maaltijden
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Winter in Japan? Denk aan magische sneeuwlandschappen, authentieke Japanse cultuur en harmonieuze wellnesstradities. Deze reis brengt je langs de twee keizersteden Tokyo en Kyoto. In Hakone, de perfecte uitvalsbasis om de regio rond de besneeuwde Mount Fuji te ontdekken, warm je op in de minerale warmwaterbaden van je ryokan. De hoogtepunten van de Japanse winter in een notendop!

DAG 01 | Brussel – Tokyo – Osaka

Winterjas ingepakt? Dan ben je helemaal klaar voor je reis naar Japan! Vandaag vlieg je vanuit Brussel naar Osaka via Tokyo.

DAG 02 | Osaka – Kyoto

Konnichiwa Japan! Welkom in Kyoto, de stad van de duizenden tempels, historische wijken en de mysterieuze geisha’s. Bij aankomst op de luchthaven van Osaka word je opgewacht en naar je hotel in Kyoto gebracht.

DAG 03 | Kyoto (O)

In het gezelschap van een lokale privé gids trek je Kyoto in en ontdek je waarom deze stad een absolute must is tijdens je reis naar Japan. Kyoto is bekend om zijn geschiedenis en authenticiteit, maar is tegelijkertijd een bruisende stad die er elk seizoen weer anders uitziet.

DAG 04 & 05 | Kyoto (O)

Benieuwd wat Kyoto en omgeving nog meer te bieden heeft? Je trekt er zelf op uit om het te ontdekken! Van Fushimi Inari, een van dé symbolen van Japan tot het met tamme ‘wilde’ herten gevulde Nara of het impressionante Sagano bamboebos, de mogelijkheden zijn oneindig. Een ding is zeker, in Kyoto verveel je je nooit!

DAG 06 | Kyoto – Hakone (O,D)

Vandaag zet je koers richting Hakone, de perfecte uitvalsbasis om de regio rond de Mount Fuji te verkennen. Grote kans dat je de regio ontdekt onder een laagje sneeuw! Ontspannen doe je in de minerale warmwaterbaden van de ryokan, een hartverwarmende ervaring! Vanavond dineer je in je accommodatie.

DAG 07 | Hakone en Mount Fuji (O,D)

Na de belangrijkste maaltijd van de dag ga je met je Hakone Free Pass in de hand op stap om kennis te maken met de winterlandschappen. Met deze pas geniet je van tal van voordelen om de regio te verkennen. Wegdromen bij een van de vele uitzichtpunten op Mount Fuji? Natuurlijk! Je dineert en overnacht in je accommodatie.

DAG 08 | Hakone – Tokyo (O)

Op naar je laatste bestemming van deze reis en niet de minste, het bruisende Tokyo wacht op je! Je kiest zelf of je nog een voormiddag wil genieten van de omgeving van Hakone of meteen doorreist naar Tokyo.

DAG 09 | Tokyo (O)

Vandaag ga je in het gezelschap van een lokale privé gids op stap in Tokyo. Je maakt kennis met de verschillende facetten van de stad, van het rijke verleden tot de meest futuristische innovaties.

DAG 10 & 11 | Tokyo (O)

Na het ontbijt is het tijd om Tokyo op eigen houtje te ontdekken. Culinaire hoogstandjes, ontelbare bezienswaardigheden, immense megastores en mystieke tempels, je ontdekt het allemaal op je eigen tempo! Liever even ontsnappen aan de drukte? Maak dan een uitstap naar Kamakura of Nikko!

DAG 12 | Tokyo (O)

Na een laatste ontbijt word je opgehaald en naar de luchthaven van Tokyo gebracht voor de terugvlucht naar Brussel. Thuisgekomen geniet je na van de onvergetelijke ervaringen en betoverende winterlandschappen in Japan.

Afreisdata

Voor de winterperiode reis je best tussen midden januari en midden maart. Met All Nippon Airways vlieg je op woensdag en zaterdag rechtstreeks van Brussel naar Tokyo.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon op basis van een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.

Superior

€ 3.990

per persoon

Deluxe

€ 5.890

per persoon

Wat zit in de reis?

Verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met All Nippon Airways in de K-klasse, alle luchthaventaksen geldig op 19.04.2024 alle maaltijden en overnachtingen zoals omschreven in het programma of gelijkwaardig, Hakone Free Pass 3 dagen, privétransfer van en naar de luchthaven en privégids op dag 3 en 9 (NL of ENG-talig afhankelijk van beschikbaarheid).
Niet inbegrepen: treintickets, inkomgelden, city- & lokale taksen dranken en persoonlijke uitgaven.
We maken steeds een offerte op maat voor jou vanaf 11 maanden voor vertrekdatum. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.