1

Rondreis Cambodja & Vietnam: Dé ultieme Mekong rivier cruise

Duurtijd14 dagen
Prijs vanaf€ 13.490/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • All-in verblijf op de rivierboot
  • Excursies met gids
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde en weelderige ervaring aan boord van een bekroond rivierschip? Maak dan de reis van je leven op de luxueuze Aqua Mekong en laat je meevoeren op het ritme van de mysterieuze wateren van de indrukwekkende Mekong rivier!

DAG 01 | Brussel – Bangkok (Thailand)

Koffers ingepakt? Je neemt vandaag de internationale vlucht vanuit Brussel naar Bangkok.

DAG 02 | Bangkok – Phnom Penh (Cambodja)

In Bangkok neem je een aansluitende internationale vlucht naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Je wordt naar je prachtige resort, gelegen aan de oevers van de magische Mekong rivier, gebracht. Maak nog een gezellige avondwandeling op de promenade en kom nadien volledig tot rust in je ruime suite.

DAG 03 | Phnom Penh (O,L)

Start je dag bij de mooie Wat Phnom en neem hierna een kijkje in het koninklijk paleis met zijn Zilveren Pagoda waar gouden, zilveren, kristallen en Boeddhabeelden verzameld staan. In het prachtige nationaal museum ontdek je de culturele rijkdom van de Khmer vooraleer te genieten van een lekkere lunch. In de namiddag kom je meer te weten over Pol Pots Rode Khmer regime in Tuol Sleng en bij de killing fields. Na deze goed gevulde dag is het tijd om wat op adem te komen in het hotel.

DAG 04-10 | Phnom Penh – Cai Be riviercruise Aqua Mekong (Vietnam) (all-in)

Klaar voor een onvergetelijk rivieravontuur op de Tonlé Sap en Mekong rivier? Je scheept deze voormiddag in op je luxueuze rivierboot en installeert je in je ruime kajuit met panoramische ramen. Ideaal om de prachtige en steeds veranderende landschappen langs de Mekong te bewonderen. Ontdek het rijke culturele verleden van de Khmer, authentieke dorpjes op het platteland en gifgroene rijstvelden. Dit is het land van de strohoed en de waterbuffel! Je steekt de grens tussen Cambodja en Vietnam over en verkent de drukke Mekongdelta met zijn labyrint van rivieraders. Maak kennis met de gastvrije bevolking en hun fruitgaarden en vaar met een sampan in de drukte van de drijvende markt. Dit alles terwijl je geniet van topservice en lokale gastronomie aan boord, pure verwennerij!

DAG 11 | Cai Be – Ho Chi Minh City (O)

Na een heerlijk uitgebreid ontbijt in het hart van de delta zet je koers richting de aanlegsteiger van My Tho. Je neemt de transfer naar Ho Chi Minh stad en bewondert onderweg de eclectische boeddhistische Vinh Trang Pagoda met zijn enorme beelden. Aangekomen in de stad installeer je je in de ruime en charmante kamers van je resort. Je waant je even in het décor van het koloniale Franse Indochine!

DAG 12 | Ho Chi Minh City (O,L)

Het rustige water van de Saigon rivier is de perfecte setting voor je ontbijt deze ochtend. Een speedboot voert je mee tot bij het ondergrondse tunnelcomplex van Cu Chi waar je meer te weten komen over de speciale levensomstandigheden van de Vietcong tijdens de Amerikaanse oorlog. Je keert terug naar de stad voor een lekkere lunch en gaat in de namiddag op ontdekking door Cholon. Dompel je onder in de unieke sfeer van Chinatown op de lokale markt waar je wel heel bizarre etenswaren ontdekt, wandel langs kleine apotheekjes met traditionele geneesmiddelen en mooie koopmanshuizen tot bij in wierook omhulde tempels.  

DAG 13 | Ho Chi Minh City – Bangkok (O)

Laat je nog een laatste keer verwennen met een typische Vietnamese massage en maak je klaar voor de retourvlucht. Je neemt in de namiddag de transfer naar de luchthaven van Ho Chi Minh City waar je de internationale vlucht naar Bangkok neemt.

DAG 14 | Bangkok – Brussel

Aangekomen in Bangkok neem je de internationale retourvlucht. Je komt aan in Brussel na een unieke riviercruise!

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Deluxe

€ 13.490

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Thai Airways in S-klasse, alle lokale & luchthaventaksen geldig op 30.09.2020, alle maaltijden, verblijf in all-in op de rivierboot, inkomgelden en excursies met ENG-sprekende gids zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.