1
Ontdek meerJe reis in Frans Polynesië begint in Tahiti en van hieruit kan je heel wat andere eilanden verkennen. Wat dacht je van de Markiezen of Bora Bora?

Tahiti

Tahiti is het hoofdeiland en ligt in het hart van de Society eilanden met als hoofdstad Papeete. Hier komen de culturen van de verschillende eilanden en archipels samen. Verwacht je verder in Tahiti aan een eiland met een bergachtig binnenland, prachtige watervallen en beschutte blauwe baaien. Die baaien lenen zich perfect toe te duiken, snorkelen of wat dacht je van walvissen spotten (juli-oktober)?!

Bora Bora

Ook Bora Bora is een van de Society eilanden. Hier moet je zijn voor romantiek, luxe en van die paradijselijke watervilla’s. Het eiland voelt als een droom met haar witte zandstranden, water in 50 tinten blauw en een heerlijk rustig sfeer. Geniet hier van rust, ga snorkelen, duiken, wandelen of zelfs parasailen.

Markiezen

Et par manque de brise le temps s’immobilise aux Marquises. Zo zong Jacques Brel over deze mystieke eilanden. Waar de wind niet waait, staat de tijd stil. Diep verscholen in de diepblauwe Stille Ocean vind je de scherpe silhouetten van deze mythische eilandengroep. De Marquesaseilanden. Denk aan watervallen hoger dan wolkenkrabbers, diepgroene bossen waar grillige pieken bovenuit torenen, ruige klifwanden die de uitdaging met de wilde oceaan aangaan en de magie van echt pure natuur. Daarnaast zijn de markiezen ook bekend voor hun tattoos en ambachtelijk kunstenaarschap.