1
Ontdek meer

Benieuwd wat andere Tooku-reizigers vonden over hun rondreis in Canada?

De reis was goed voorbereid door Tooku. Het was een mooie roadbook dat we gekregen hebben (ook de app Travelkey was een praktisch hulpmiddel). We hebben hem goed kunnen gebruiken.
Lieve & DirkTooku-reiziger in 2019
Wij zijn heel goed terug thuisgekomen en de reis is super verlopen! Een onvergetelijke reis, alles naar wens! Het was dan ook allemaal fantastisch geregeld & het paste in elkaar als een puzzel. Jullie hebben ons bijgestaan en opgevolgd waar nodig. Self drive ook zeer goed meegevallen, dat doen we nog en van de bestemming we zijn nog altijd onder de indruk. De hotels waren allemaal super met een paar uitschieters black rock Oceanfront resort, top! In Prince George was niks te zien dus dat was het minste, zou ik ook skippen. Overal heel vriendelijk en behulpzaam. We danken jullie om ons zo’n onvergetelijke reis te laten beleven.
Yves & SusTooku-reiziger in 2018
Een fles wijn ontvangen op onze kamer in Vancouver & lekker uitgedronken, DANKU. We zijn zeer tevreden van de reis naar Canada. Zowel qua organisatie als accommodaties. Ook heel dankbaar dat jullie ons hebben laten weten dat de ferry afgeschaft was op een bepaald uur. We konden gelukkig nog als laatste op de andere ferry, ook al waren we er twee uur op voorhand. Dat is super service en dat maakt het verschil! Merci. Enige minpuntje is dat de Blue River safari tussen Clearwater & Jasper veel te commercieel is & het dus niet echt in het programma past.
Dries & Nele, op honeymoonTooku-reiziger in 2018
Het lichtspektakel in Montréal basilique Aura was verbluffend mooi, kippenvelmoment. Top 5 van de steden: 1. Toronto, supertoffe stad, 2. Québec, superschattig en gezellig, 3. Ottawa, klein Washington en best leuk, 4. Montréal, sloeg een beetje tegen bij ons. Hebben we iets gemist? 5. Niagara, blij dat ik de Falls gezien heb, maar verder vreselijk. Enige minpunt van de reis: we hebben te weinig gerust. Uiteindelijk maar een halve dag uitgerust aan het zwembad in Toronto, verder altijd gestapt, gegeten en bezocht. We hadden dus een dag of 2 meer moeten hebben, maar ja dat is een luxe probleem.
Nadine & Eva Tooku-reiziger in 2018
Als we de reis opnieuw doen, dan zouden we een dagje minder in Vancouver blijven, omdat we dat toch een redelijk “Europese stad “ vinden. We zouden dan liever een dagje langer in de natuur zitten. Voor ons was het een fantastische ervaring, misschien gaan we ooit wel eens terug. Indien we nog eens een reis plannen komen we zeker terug, al zal dat niet volgend jaar zijn.
Kurt, Muriel & hun drie zonenTooku-reiziger in 2018

Geïnteresseerd in een reis naar Canada?