1

Vanuit Christchurch of Picton verken je het Oostelijke toppuntje van het Zuidereiland. 

In Kaikoura is het tijd om walvissen te spotten. Dit pittoresk kuststadje is de beste plek om walvissen te spotten in Nieuw-Zeeland. Maar ook dolfijnen, zeehonden en nog ander zeeleven vindt zich hier graag thuis. Wat dacht je dus van een bottocht op zoek naar walvissen of een kajakuitje omringd door dolfijnen?! En de dag eindig je best met heerlijk verse rivierkreeft.

Als je de route Noordwaarts inzet, kan je een omweg maken via Hanmer Springs, voor een heerlijk ontspannend verblijf tussen de Alpiene bergtoppen en met enkele natuurlijke warmwaterbronnen om in te relaxen.

Erna rij je nog verder Noordwaarts de wijnlanden van Marlborough tegemoet. Blenheim is hier de perfecte uitvalsbasis om kennis te maken met enkele heerlijke Nieuw-Zeelandse wijnen. Deze regio, de Marlborough regio, is vooral bekend voor haar Sauvignon Blanc. Enkele wijngaardbezoeken mogen dan ook niet ontbreken tijdens deze reisroute.

Wie nog wat meer tijd heeft kan er ook voor kiezen nog enkele dagen in Marlborough te verblijven. Kies voor het prachtige Bay of Many Coves, een luxueuze lodge omgeven door de Queen Charlotte Sound. Of pak het wat avontuurlijker aan en wandel de Queen Charlotte Track.

PRIJS

Mogelijk vanaf 4 nachten | selfdrive | programma en prijs op aanvraag

Alles kan naar wens aangepast worden.