1

Nergens anders in Europa kan je kennis maken met nieuwsgierige maki’s, zwemmen met zeeschildpadden of wandelen door Ylang-Ylang plantages.

Verleng je rondreis door La Réunion op het authentieke eiland Mayotte. Verrassend genoeg ben je nog steeds in Europa, maar veel Frans spreken de inwoners niet. Je bent hier in de eilandengroep van de Comoren, maar Madagaskar verkocht Mayotte aan Frankrijk in 1841 en de inwoners werden via een overtuigend referendum (95%) volwaardig lid van de Europese Unie in 2011.

Je verblijft 4 nachten in een van de comfortabele bungalows van Le Jardin Maoré, gelegen aan een mooi strand omzoomd door baobabs, temidden van een tuin waar maki's al eens graag komen poseren voor jouw camera! Aan de andere kant van de tuin vind je een lagune, waar zeeschildpadden graag vertoeven. Het is een unieke en wonderbaarlijke plek!

Je maakt een magische excursie tijdens een boottocht op een van de mooiste lagunes ter wereld. Tijdens een andere excursie maak je dan weer kennis met de geuren van Ylang-Ylang op een wandeling door de plantages van Mayotte côté Terre. Heb je nog zin om verder op ontdekking te gaan? Verken dan de onderwaterwereld of maak een boottocht naar een van de kleine eilandjes voor de kust. Keuze genoeg!

PRIJS

Prijs voor het pakket van 4 nachten op basis van halfpension vanaf € 975 p.p.

Ecolodge | Le Jardin Maoré

Inbegrepen: transfers, accommodatie en maaltijden zoals vermeld.
4 nachten half pension in een bungalow superieur, 1 dag excursie en 1 halve dag.