1

Eco Luxury op Félicité Island

Wat dacht je van een droomreis naar een plekje waar je in alle luxe en comfort kan genieten van het mooiste dat onze aarde te bieden heeft zonder te moeten inboeten op je ecologische voetafdruk? Kies voor een verblijf op dit idyllisch privé-eilandje, Félicité, na een island-hopping van de Seychellen of maak hier gewoon je uitvalsbasis van. Magie verzekerd!

Na aankomst op de internationale luchthaven van Mahé, neem je plaats in de helikopter naar je eindbestemming: vakantie! Na een twintigtal minuten komt Félicité in zicht: een dramatisch gevormd eiland met door koraal omzoomde witte zandstranden waaruit majestueuze granieten rotsen omhoog schieten.

Hier vind je jouw verblijf voor de komende nachten, het Six Senses Zil Pasyon, harmonieus in het landschap verscholen; een luxueus resort met slechts 32 pool villa's, allen met een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de weelderige tropische begroeiing en de turkooisblauwe Indische Oceaan.

Op jouw programma? Helemaal niets; je persoonlijke butler zorgt ervoor dat je niets tekort komt! En voor wie zijn dagen liever wat opvult is er keuze genoeg! Herstel je innerlijke balans in de Six Senses Spa, ga je eigen diner vissen, volg een creoolse kookles en pik ineens een woordje op van deze zangerige taal, zwem mee met de zeeschildpadden of wandel naar het hoogste punt van het eiland voor een adembenemend uitzicht.

Ga er ook eens een dag je uit en hop even naar de omringende eilanden voor een hike tussen de Coco de Mer palmen van Praslin, een fietstochtje op La Digue, of huur je eigen jacht om te duiken of te snorkelen in de wonderlijke onderwaterwereld van de Seychellen.

Op het einde van de dag geniet je van een apéro tijdens een gezellig spelletje jeu-de-boules, en van een gastronomisch diner met een heerlijk glas wijn. Je sluit de dag af met een klassieke film, afgespeeld op het grote scherm, onder de donkere sterrenhemel. Heerlijk toch?

Het mooiste van het verhaal is dat het Six Senses Zil Pasyon tracht  om,  beter  dan  wie  ook,  de  ecologische  voetafdruk zo beperkt mogelijk te houden. Je drinkt er water van hun eigen bottelarij, eet groenten, fruit en kruiden uit hun permacultuurtuin, ze hebben een koraalkwekerij en er is een schildpaddenbroedplaats. De werknemers zijn voornamelijk charmante en actieve Seychellois.

Is jouw zesde zintuig ook overtuigd?!

PRIJS

Prijs voor het pakket van 4 nachten op basis van hafpension vanaf: € 4.100 p.p.

Deluxe hotel | Six Senses Zil Pasyon

Inbegrepen: helikoptervluchten vanuit Mahé, 4 nachten verblijf in een hideaway pool villa, ontbijt naar keuze in je villa of het Island Café, ’s avonds driegangendiner. Kortingen voor lang verblijf en vroege boeking.
Inbegrepen in verblijf: 24-uur butler service GEM (Guest Experience Maker); onbeperkt draadloos internet, welkomstvoorzieningen; toegang tot de bibliotheek en het openlucht overloopzwembad; gebruik van volleybal-, croquet- en jeu-de-boules-uitrusting; toegang tot  de spa met gebruik van stoom, sauna, overloopzwembad op een klif met zonneterras, plus 24-uursfitnesscentrum; gebruik  van  niet-gemotoriseerde  watersportuitrusting  zoals   kajaks,   snorkelmateriaal  en sups; duurzaamheidstour met hoogtepunten over de  uitbreiding van biologische tuinen en fruitboomgaarden, projecten voor het behoud van schildpadden, initiatieven voor het herstel van koraalriffen en andere sociale en milieuprojecten; gratis geplande wekelijkse activiteiten; toegang tot Grow with Six Senses, Trouloulou-kinderclub voor kinderen van 3 tot 11 jaar; dagelijks (op bepaalde uren) ijs en sorbets bij de Ice Cream Tricycle bij de Koko Bar aan het zwembad.
ZilPasyon_Panorama_Pool_Villa_sunset_6664-ORIGINALLarge.jpg
Zil_Pasyon_Pool_Villas_aerial_6762-ORIGINALLarge.jpg
ZilPasyon_Kayaking_to_Koko_Island_6684-ORIGINALLarge.jpg