1


Zin om te relaxen na je druk safariprogramma in Tanzania? Verleng dan je reis met een aantal nachten in dit tropisch paradijs. Dit is een topbestemming voor strandgangers én watersportliefhebbers. Je kan hier luie dagen combineren met zeer actieve dagen, er is voor elk wat wils. Spice Island is een duikwalhalla, in het kristalheldere water kan je ook uitstekend snorkelen in de adembenemende koraalriffen. Cultuur snuif je op in het historische Stone Town waar je slentert door de authentieke, smalle straten en langs de lokale marktjes, de typische huisjes en moskeeën. Geniet van een lekker drankje terwijl je tijdens een zeiltocht getrakteerd wordt op een mooie Afrikaanse zonsondergang. Zanzibar heeft een zeer ruim aanbod van accommodaties, van gezellige middenklasse hotels tot exclusieve, top luxe boetiek resorts. Hieronder vind je een aantal hotel voorstellen, maar contacteer ons zeker voor meer mogelijkheden en prijzen.

Baraza Resort & Spa Zanzibar

Baraza is een van Zanzibars meest exclusieve boutique resorts. Hier word je ondergedompeld in de sfeer van de sultans door een combinatie van Arabisch, Swahili en Indisch design over het hele resort. Neem een duik in het kristalheldere water van de Indische Oceaan, geniet van een vers gesneden stuk kokosnoot van de vele wuivende palmbomen, kies voor een relaxerende massage, duik in het mooie koraalrif en ervaar de warme, echte, gezellige Swahili gastvrijheid. Sluit je aan bij de chef van het restaurant terwijl hij je tijdens een master class alles leert over de Swahili keuken en de lekkere specerijen van Zanzibar. Zoek je net dat ietsje anders en ben je een goede klimmer? Beklim dan een kokosboom en kies je eigen kokosnoot. Dit levert gegarandeerd een goede workout, veel plezier en een fantastisch fotomoment op. Kortom: je beleeft hier een onvergetelijke strandervaring.

Kilindi Zanzibar

Ben je een natuurliefhebber? Dan word je een Kilindi liefhebber! Kilindi heeft een open to nature aanpak en hier geniet je van barefoot luxury in een private, rustige en intieme sfeer. Het hotel is een rariteit in de wereld van de luxe boutique hotels en het werd oorspronkelijk ontworpen voor Benny Andersson, een van de leden van de pop groep ABBA. Kilindi is een perfect huwelijk tussen het Scandinavische minimalisme en de dramatische architectuur van het Midden Oosterse erfgoed. Elke Pavilionsuite is gelegen in een privé stukje tropische tuin en je eigen toegewijde butler bedient je op je wenken. Als je de intimiteit en rust van je stukje paradijs toch wenst te verlaten dan kan je deelnemen aan verschillende activiteiten. Relax een volledige dag in de Kilindi Spa, breng een bezoekje aan het historische Stone Town, ga op een dolfijn- en snorkelcruise, huur een privé zeilschipje voor een romantische cruise bij zonsondergang, proef van alle lekkere en lokale kruiden of ga een dagje diepzee vissen.

Meliá Zanzibar

Melia Zanzibar is een all-inclusive luxe resort, gelegen aan een schitterend 300 meter lang parelwit zandstrand. De romantische kamers en villa’s kijken allemaal uit over de Atlantische Oceaan. Ontdek de vijf verschillende restaurants van het resort en smul van al het lekkers van dit zalige eiland én geniet ook van de vele lokale cocktails. Wil je een nog uitzonderlijker verblijf? Kies dan voor een exclusieve villa met een privé tuin en zwembad. De Meliá Spa verwelkomt je dagelijks met een ruim aanbod aan relaxerende behandelingen en het hotel biedt je vele watersport- en culturele activiteiten aan. Op Zanzibar is je vervelen niet mogelijk!

The Residence Zanzibar

The Residence Zanzibar is een prachtig en luxueus resort gelegen op een weelderig bebost landgoed van 32 hectare. Vijfsterrenluxe gaat hier harmonieus samen met de ongerepte schoonheid van de natuur. Hier kan je jezelf verwennen met je eigen butler voor de ultieme luxe ervaring en service. Relax hier bij het zwembad, je eigen privé zwembad of op het poederzacht wit zandstrand. Verken ook zeker de mooie tuinen te voet of per fiets, geniet van een sensationele spabehandeling en proef van al het lekkers dat Spice Island te bieden heeft. Waag je zeker ook aan het meer avontuurlijke diepzee vissen, duiken en snorkelen met dolfijnen. En dan zijn er ook nog deze activiteiten om je dagprogramma aan te vullen: kajakken, kite surfen, een dhow cruise, cultuur en natuur excursies, boogschieten, beach volleybal en een bezoek aan een lokaal dorpje.

PRIJS

Braza Resort & Spa | vanaf € 469 p.p.p.n. in tweepersoonsvilla, all inclusive

Kilindi Zanzibar | vanaf € 515 p.p.p.n. in een tweepersoonsvilla, all inclusive

Melia Zanzibar | vanaf € 270 p.p.p.n. in een tweepersoons garden room, all inclusive

The Residence | vanaf € 210 p.p.p.n. in een tweepersoons luxury garden room all inclusive

Voor de strandverlengingen zijn de vluchten Tanzania-Zanzibar heen en terug en de luchthaventransfers op Zanzibar niet inbegrepen. Aanbod geldig tot 31.10.2021 en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.