1

Don Rufino, dat werd opgericht in 2005, is een parel van een restaurant. Je vindt deze unieke gastronomische bestemming in een gezellig houten hoekpand in het hart van La Fortuna de San Carlos. Het is geliefd bij fijnproevers en goed geïnformeerde reizigers als culinaire hotspot. Hier kom je niet alleen voor de lokale keuken, maar ook voor echt voortreffelijk eten.

In 2017 bundelden de eigenaars hun krachten voor een ander opmerkelijk project: ze werden partners in het restaurant Silvestre, gelegen in Barrio Amón, San José. Silvestre staat bekend als een vooraanstaande culinaire bestemming.

Ze bieden een zorgvuldig samengesteld seizoensmenu aan met verse, lokale ingrediënten. Wat Silvestre echt bijzonder maakt, is de nadruk op het gebruik van nationale producten en het toepassen van avant-gardistische culinaire technieken. Dit resulteert in een buitengewone eetervaring, die zowel schittert vanwege de originaliteit als de unieke ingrediënten die worden gebruikt. Een bezoek aan Silvestre is absoluut de moeite waard als je de stad wilt verkennen en een culinair avontuur wilt beleven.

© Photos by Don Rufino & Silvestre

costaricasilvestrepisuicas2.jpg
costaricadonrufino51.jpg
costaricadonrufino56.jpg