1

Ontdek de wereld in Dubai in luxe

Duurtijd8 dagen
Prijs vanaf€ 4.850/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & acitviteiten
  • Toegang tot Wereldexpo 2020
    (ticket voor 2 dagen)
Ik ben geïnteresseerd

Ontdek de wereld in Dubai tijdens een reis naar het land van superlatieven. Je bezoekt de wereldexpo 2020 en neemt er een wereldreis naar de toekomst. Ook Dubai zelf doet soms futuristisch aan dankzij haar vooruitstrevende karakter. Een bezoek aan de hoogtes van de Burj Khalifa kan dan ook niet ontbreken. Relaxen kan je dan weer aan de man-made archipel, The Palm Jumeirah.

DAG 01 | Brussel – Dubai

Valiezen gepakt? Vandaag vertrek je vanuit Brussel naar Dubai! Bij aankomst op de luchthaven word je opgewacht en naar je hotel gebracht.

PRIJZEN

Park Hyatt

ME Hotel

Anantara The Palm

Jumeirah Beach

The Address Beach

One & Only Mirage

va € 4.850

va € 4.970

va € 6.790

va € 6.950

va € 8.050

va € 8.050

DAG 02 | Dubai: Oud & nieuw (O,L)

Deze voormiddag maak je samen met je gids kennis met het oude Dubai. Je start met een bezoek aan de kruidensoek. Ruik je de safraan al? Laat ook je smaakpapillen ook werken en proef een heerlijk dadelkoekje. Na nog een kijkje in de indrukwekkende goudsoek steek je per abra (watertaxi) de Dubai Creek over naar het historisch stadsgedeelte. Hier neemt je gids je mee de geschiedenis in. In een van de oude gebouwen geniet je van een lunch en leer je terwijl wat bij over de lokale cultuur en tradities. Als afsluiter rijd je richting Palm Jumeirah, het man-made palmvormige eiland. Vanop The View krijg je ook een adembenemend zicht van bovenaf. #mytookumoment

DAG 03 | Dubai (O)

Vandaag heb je een vrije dag. Kies voor een van de optionele excursies, of geniet van een dagje relaxen op het strand of installeer je met een cocktail aan het zwembad van je hotel.

Excursie:
Magie in de woestijn

Lees meer

DAG 04 | Dubai: Wereldexpo (O)

‘s Ochtends na je ontbijt neem je de transfer naar de Wereldexpo met als thema ‘Connecting Minds, Creating the Future’. Je wordt meegesleept naar nieuwe werelden in de vele verschillende landenpaviljoenen. Heb je interesse in een bepaald thema? Duurzaamheid, architectuur, food, innovatie, of wil je gewoon de hoogtepunten zien? Wij helpen je graag bij het uitstippelen van een programma. In de late namiddag keer je terug naar het hotel en geniet je van een vrije avond.

DAG 05 | Dubai (O,D)

Geniet van wat vrije tijd en bereid je voor op een hoogtepunt. In de late namiddag ga je namelijk naar het hoogste gebouw ter wereld, Burj Khalifa. De lift neemt je mee naar hogere sferen tot op de 125ste verdieping. Jawel dat hoor je goed, de 125ste verdieping! Je geniet er van een machtig uitzicht over Dubai waar andere wolkenkrabbers plots heel erg klein lijken. Terug op de begane grond, heb je wat vrije tijd om het indrukwekkende Dubai Mall te verkennen. Een duikje in het aquarium, iemand? De dag sluit je af met een heerlijk Libanees diner met uitzicht op een water- & lichtspektakel aan de Burj Khalifa. Erna keer je terug naar je hotel.

DAG 06 | Dubai: Wereldexpo (O)

Na het ontbijt is het tijd om nog een keer de Wereldexpo te verkennen. Misschien wel het moment om ook het Belgisch paviljoen een bezoek te brengen? Het Belgische paviljoen focust zich op zachte mobiliteit en de opkomst van groene en verbonden steden. Het paviljoen, The Green Arch, zal de Belgische industriële, technologische en wetenschappelijke knowhow internationaal tentoonstellen. Na deze inspirerende dag, geniet je van een rustige avond.

DAG 07 | Dubai (O)

Het is je laatste dag in Dubai en er staat niets op het programma. Onze tip? Ga een dagje naar de hoofdstad Abu Dhabi! Breng er een bezoek aan het Louvre museum met een indrukwekkend collectie van maar liefst 120 meesterwerken. En beleef een sprookje uit 1001 nachten aan de Sheikh Zayed Grand moskee.

Excursie:
Citytrip Abu Dhabi

Lees meer

DAG 08 | Dubai – Brussel

Vroeg uit de veren vandaag! Voor dag en dauw neem je de transfer naar de luchthaven van Dubai waar je de terugvlucht neemt naar Brussel. Tijd om na te genieten van een fascinerende reis!

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

€ 4.850

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon op basis van een verblijf van twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Emirates in T-klasse (in laagseizoen), alle taksen geldig op 29.07.2021, alle maaltijden zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, excursies en transfers op privé-basis met lokale Engelstalige chauffeur/gids, 2 dagen Expo tickets en transfers. Aanbod tot 31.03.2022 en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.
Opgelet : niet inbegrepen = Dubai Tourism Taks, deze moet steeds bij aankomst ter plaatse betaald worden : voor 5 sterren hotels 20 AED (ongeveer 6 USD) per kamer per nacht!