1

Rondreis Indonesië: yoga voor koppels in Bali

Duurtijd9 dagen
Prijs vanaf€ 2.150/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Dit kleine surf- en yoga resort ligt idyllisch in het midden van de prachtige Balinese natuur op slechts tien minuten van het levendige Canggu. ‘Pelan Pelan’ wil zoveel zeggen als ‘het rustig aan doen’ en dit leer je tijdens je verblijf hier dan ook zeer uitgebreid. Genieten staat hier op één.

DAG 01 | Brussel – Denpasar

Tijd voor je vakantie, want vandaag vlieg je vanuit Brussel naar Bali!

DAG 02 | Denpasar – Canggu

Vandaag kom je aan op het eiland van de goden, Bali. Je wordt opgewacht en naar je hotel gebracht in Canggu waar je de volgende zeven nachten verblijft.

DAG 03-07: Canggu (O,L)

De regio van Canggu is een echte hotspot voor artiesten, surfers, hipsters,… De regio rond het hotel is de perfecte uitvalbasis om te surfen, te genieten van de prachtige natuur en de rustgevende omgeving. Het resort vindt het belangrijk de lokale tradities en levensstijl te implementeren in hun retreats.
Je verblijf in Pelan Pelan wordt zo een unieke ervaring!

Tijdens je verblijf geniet je op weekdagen van 5 surflessen. De overige dagen neem je deel aan drie yoga sessies en één meditatie sessie. Je geniet bovendien van één uur Balinese massage. Op woensdag is het dan tijd om wat cultuur op te snuiven en ontdek je de gekende zee tempel van Tanah Lot. Tot slot is er de mogelijkheid om tijdens je vrije uren gebruik te maken van de fiets en scooters die ter beschikking worden gesteld door het hotel.

Dagelijks geniet je van een gezond ontbijt en Indonesische lunch.

DAG 08 | Canggu – Denpasar – Brussel (O)

Na een laatste heerlijke ontbijt kan je de rest van de dag nog genieten van de hotelfaciliteiten. Je hebt een late check-out waardoor je nog rustig van je kamer kan genieten. Op het gepaste uur word je naar de luchthaven gebracht en kan je met een frisse geest en ontspannen lichaam de terugvlucht nemen.

DAG 09 | Brussel

Je komt – helemaal ontspannen – aan in Brussel na je vakantie.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf:

Boutique

€ 2.150

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-class (in laagseizoen), alle lokale en luchthaventaksen geldig op 07.09.2020, alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in het voorgestelde hotel, lokale Engelstalige begeleiding tijdens de bezoeken, alle inkomgelden. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.