1

Rondreis Indonesië: Bali & Beyond

Duurtijd11 dagen
Prijs vanaf€ 6.339/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Regionale vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
  • Nederlandstalige begeleiding
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Indonesië is een archipel van overgangen en contrasten, waar betoverende stranden de drempel vormen tussen oceaan en regenwoud; waar religieuze tradities van eiland tot eiland verschuiven en de eco-zones van Azië en Australië elkaar ontmoeten. De Aman Hotels & Resorts zijn dan ook dé plek om te verblijven. Luxe en duurzaamheid zijn er onder één noemer ondergebracht, ondek rust en samenhorigheid in het midden van enkele van de meest uiteenlopende natuurlijke en historische landschappen ter wereld.

DAG 01 | Brussel – Java (Yogyakarta)

Tijd voor vakantie! Vandaag vertrek je naar Yogyakarta.

DAG 02 | Yogyakarta

Bij aankomst op de luchthaven word je opgewacht door je privéchauffeur die je naar het prachtige Amanjiwo brengt. Het Amanjiwo kijkt uit over de Unesco-werelderfgoedsite Borobudur, een van de meest heilige Mahayana-tempels van het Boeddhisme. Het door Ed Tuttle ontworpen resort is perfect gelegen voor het verkennen van de historische, artistieke en culturele hoogtepunten van de regio, of om simpelweg te ontspannen in een zalige omgeving. Het ligt aan de voet van de Menoreh-heuvels. Je neemt je intrekt in het resort voor de volgende 2 nachten.

DAG 03 | Yogyakarta (O)

Tijd voor een heerlijk uitgebreid ontbijt. Tijdens je verblijf in het Amanjiwo kan je deelnemen aan één activiteit. Voor de cultuurliefhebbers is er een begeleide tour van de Borobudur-tempel, hou je liever van de natuur dan kies je misschien voor een stevige wandeling naar de Menoreh-heuvels, kom je liever tot rust dan opteer je best voor een meditatiesessie in de tempel van Mendut en de Bourgondiërs onder ons zitten zonder twijfel bij Sunset Martini’s in de rijstvelden aan het juiste adres.

DAG 04 | Yogyakarta – Manggis (O)

Geniet nog van een laatste ontbijt en het fantastische uitzicht. Na de check-out word je naar de luchthaven gebracht waar je een binnenlandse vlucht naar Bali neemt. Daar word je opgewacht en naar de oostkust van het ‘Eiland van de Goden’ gebracht, Manggis. De volgende twee nachten verblijf je in het Amankila Resort, gelegen op een heuvelflank, de heilige berg Agung. De op palen gelegen suites kunnen rekenen op spectaculaire zeezichten. In het hart van Amankila bevindt zich een infinity pool gebouwd over 3 etages. Neem deze namiddag de tijd om het resort te verkennen. (O)

DAG 05 | Manggis (O)

Vandaag ga je op ontdekking. De Amankila Oost-Bali Tour brengt je naar de hoogtepunten van de regio. Met je privéchauffeur en gids reis je van het dorpje Tenganan naar de tempels en de koninklijke paleizen van het gebied, om zo inzicht te krijgen in het koninklijk verleden van de regio. Ben je liever actief bezig dan kies je voor een fietstocht van ongeveer een uurtje in de oostelijke regio van Bali.

DAG 06 | Manggis – Ubud (O)

Na je ontbijt verlaat je de oostkust en word je naar het centrum van Bali gebracht, het kunstenaarsdorp Ubud. Je verblijft twee nachten in Aman Amandari. Het resort is ontworpen als een traditioneel Balinees dorp, met een wijds uitzicht op de jungle en de Ayung-vallei. Het resort is perfect geïntegreerd in de natuur. Het terrein is niet alleen voor gasten: lokale kinderen volgen hier danslessen en de dorpelingen bezoeken regelmatig het heiligdom aan de oever van de rivier.

DAG 07 | Ubud (O)

Vandaag kan je genieten van een rustdag. Je hebt de keuze uit één van volgende activiteiten zoals een fietstocht van ongeveer 1u30 vanuit je resort naar Ubud doorheen prachtige Unesco-werelderfgoed rijstvelden en kleine dorpjes. De fietstocht eindigt aan het Monkey Forest van waaruit je terug naar je resort wordt gebracht. Hou je liever de voetjes op de grond, dan zegt een leuke wandeling naar leuke lokale marktjes samen met een lokale gids je misschien wel wat. Blijf je liever in je resort dan kan je ook een privéles Balinees dansen volgen. Als laatste kan je ook opteren voor een unieke ‘afternoon tea’-ervaring, en je laten verwennen door een scala van Balinese snoepjes, zelfgemaakte thee en koffie vanop Sunset Point.

DAG 08 | Ubud – Nusa Dua (O)

Na een laatste heerlijke ontbijt in het groen check je uit en word je naar Nusa Dua gebracht. Daar neem je je intrek voor de volgende twee nachten in het Aman Villas at Nusa Dua, gelegen op het zuidelijkste schiereiland van Bali. De architectuur is volgens traditionele Balinese ontwerpen en verrijkt met werken van Balinese kunstenaars. De luxueuze villa’s hebben een sereen uitzicht op de tuin en de prachtige natuurlijke omgeving en zijn voorzien van alle hedendaags comfort.

DAG 09 | Nusa Dua (O)

Je hebt vandaag weer de keuze uit één van volgende drie activiteiten: ontdek samen met je lokale gids de de Uluwatu-tempel, gelegen op een klif met een schitterend uitzicht over de Indische Oceaan. De tempel werd in de 11de eeuw gebouwd met als doel Bali te beschermen tegen boze geesten. Doe je het liever wat rustiger aan, neem dan deel aan een typisch Balinese hindoe-zegening of geniet ’s avonds van een typische Balinese massage. De keuze is volledig aan jou!

DAG 10 | Nusa Dua – Denpasar – Brussel (O)

Na een heerlijke laatste ontbijt check je rond de middag uit. Je geniet nog van de faciliteiten van je hotel tot wanneer het tijd is om naar de luchthaven te worden gebracht waar je je retourvlucht neemt naar huis.

DAG 11 | Brussel

Welkom terug in België na deze bijzondere rondreis!

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf:

€ 6.339

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-class (in laagseizoen), regionale vluchten zoals vermeld, alle lokale en luchthaventaksen geldig op 26.04.2023, alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in de voorgestelde hotels, lokale Engelstalige begeleiding tijdens de bezoeken, alle inkomgelden. Let op! Dit zijn richtprijzen. Prijzen en beschikbaarheden zijn onder voorbehoud. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.