1

Rondreis Indonesië: Ayurveda Retreat & Beach

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 4.625/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvlucht vanuit Brussel
  • Binnenlandse vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Wordt de gejaagdheid en de stress in je leven je soms ook te veel? Droom je ervan om eens een paar dagen niets anders te doen dan enkel en alleen te genieten? Dan hebben wij de juiste oplossing voor jou! Een ontspanningsreis in het COMO Shambhala Estate. Kies je programma uit een van onze gerichte wellnessprogramma's: Cleanse, Be Active, Ayurvedisch en Maatwerk.

Dag 01 | Brussel – Denpasar

Vertrek vanuit Brussel op ontspanningsreis naar Bali.

DAG 02 | Denapasar – Ubud (D)

Na aankomst op de luchthaven van Denpasar word je naar het COMO Shambhala Estate gebracht waar je incheckt voor twee nachten. COMO Shambhala Estate is een residentieel health retreat dat holistische wellness combineert met state-of-the-art faciliteiten met luxueuze villa-accommodaties. De locatie is uniek en wordt omschreven als een spirituele enclave van jungle, rivier en zonrijke open plekken net ten noorden van Ubud. Specialisten in yoga en Pilates zorgen voor (sportieve) inspiratie, en werken in harmonie met gidsen die je meenemen op mountainbike-, wandel- of klimtocht. Ayurveda betekent 'de wetenschap of kennis van het leven' en is een oud systeem van Indiase holistische gezondheidszorg. Ayurvedische welzijnsprogramma's hebben tot doel het lichaam te herstellen in een natuurlijke staat van evenwicht door het corrigeren van onevenwichtigheden.

DAG 03 | Ubud (O,L,D)

Tijdens deze driedaagse behandeling geniet je van drie Ayurvedische behandelingen en één therapeutische yogasessie van 60 minuten. Je kan bovendien deelnemen aan groepsactiviteiten zoals yoga, pilates, fitness en begeleide wandelingen.

DAG 04 | Ubud – Nusa Dua (D)

Na een rustig ontbijt check je uit rond de middag en word je naar Nusa Dua gebracht waar je vijf nachten in het luxueuze The Mulia verblijft. Het resort is gelegen aan een kilometer lang wit zandstrand en de ideale locatie om een ontspannende strandvakantie door te brengen. Tijdens je verblijf kan je ontspannen aan een van de vele zwembaden of op culinair avontuur in een van de restaurants gaan.

DAG 05-08 | Nusa Dua (O)

Je geniet de komende dagen van wat vrije tijd om te genieten je hotel en de omgeving. Tijd om te relaxen!

DAG 09 | Nusa Dua – Denpasar

Tijd om een laatste uitgebreid ontbijt te nemen. Rond de middag check je uit en word je op het afgesproken uur opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor je retourvlucht.

DAG 10 | Brussel

Je komt aan in Brussel na een ontspannende vakantie in Indonesië.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

€ 4.625

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-class (in laagseizoen), regionale vluchten zoals vermeld, alle lokale en luchthaventaksen geldig op 26.04.2023, alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in de voorgestelde hotels, lokale Engelstalige begeleiding tijdens de bezoeken, alle inkomgelden. Let op! Dit zijn richtprijzen. Prijzen en beschikbaarheden zijn onder voorbehoud. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.