1

Rondreis Indonesië: Family Wildlife Getaway

Duurtijd9 dagen
Prijs vanaf€ 2.305/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Transfers
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Een reis naar Indonesië met het hele gezin is een unieke belevenis die voor altijd in het geheugen gegrift blijft. Deze rondreis in Bali combineert leuke activiteiten voor zowel de kinderen als voor de ouders. Een familiereis om nooit te vergeten.

DAG 01 | Amsterdam / Brussel

Je vliegt vandaag vanuit Amsterdam of Brussel naar Bali om samen met het hele gezin van Indonesië te proeven.

DAG 02 | Denpasar - Ubud

Bij aankomst op de internationale luchthaven Ngurah Rai in Denpasar, begroet en ontmoet je onze lokale vertegenwoordiger die je naar je hotel in Ubud brengt. Je checkt in en je hebt de rest van de dag wat vrije tijd om te genieten.

Superior
Ubud Wana

DAG 03 | Ubud - halve dag ontdekking van Ubud (O)

’s Ochtends na het ontbijt geniet je van wat vrije tijd en in de namiddag ga je op ontdekking in Ubud. Je rijdt naar het centrum van Ubud en brengt een bezoek aan de Saraswati tempel gewijd aan Saraswati, de godin van wijsheid, kennis en de kunsten. Een begeleide wandeling brengt je naar Ubud Palace, ook bekend als Puri Saren. Je verkent de omgeving van de residentie van de koninklijke familie van Ubud en observeert de Balinese koninklijke residentie. Erna ga je naar de markt van Ubud, waar je heel wat moois vindt zoals lokale zijden sjaals, handgemaakte geweven tassen, manden, hoeden, houten beelden, vliegers en vele andere lokale ambachtelijke producten. Tijd dus om je onderhandelingsvaardigheden boven te halen. Ten slotte maak je een wandeling in het twaalf hectare grote apenbos van Ubud waar zich een populatie van langstaart makaken zich bevindt. Na terugkeer naar het hotel geniet je van een vrije avond.

Superior
Ubud Wana

DAG 04 | Ubud - Bali Ordinary Living (O,L)

Na het ontbijt ga je samen met je gids op pad. Je start de dag met een bezoek aan een lokale school, gevolgd door een bezoek aan een Balinees huis waar je alles te weten komt over het dagdagelijkse leven van de Balinese bevolking. Je leert over het maken van offers en ook hoe je kokosolie maakt. Vervolgens maak je een wandeling door de rijstvelden en zie je hoe boeren hun akkers verbouwen. Je leert er bovendien ook over het Balinese irrigatiesysteem. Onderweg proef je ook het exotisch seizoensfruit. Na deze ontdekking wacht je een traditioneel Balinese lunch. Met een goed gevulde maag keer je terug naar je hotel waar je de rest van dag kan genieten van vrije tijd.

Superior
Ubud Wana

DAG 05 | Ubud - Bali Safari & Marine Park (O,L)

Het hotel serveert jouw ontbijt. Vervolgens ga je naar de prachtig aangelegde natuurlijke habitat van Bali Safari & Marine Park, de thuisbasis van vele prachtige dieren. In het park kan je dieren in het wild zien die van nature allemaal samenleven in een reeks van open regio’s. Geniet van het kristalheldere water van het waterpark, speel en zwem in het stromende waterzwembad en maak plezier op de waterglijbanen. Lunchen doe je in het restaurant The Uma. Daarna ga je terug naar het hotel waar je geniet van een vrije avond.

Superior
Ubud Wana

DAG 06 | Ubud - Bali Bird Park - Nusa Dua (O)

Na je ontbijt vertrek je naar Bali Bird Park, verdeeld in zeven regio’s die de natuurlijke habitats van de vogels recreëren, compleet met inheemse planten. Ontdek de inheemse vogels uit afgelegen gebieden zoals Sumatra en Papua, en waag ook een reis naar andere tropische continenten. Daarna zet je de weg verder naar het zuiden waar je incheckt in het hotel en geniet van een vrije avond.

DAG 07 | Nusa Dua (O)

Na je ontbijt heb je de hele dag wat vrije tijd om te genieten van Nusa Dua.

DAG 08 | Nusa Dua - Denpasar (O)

Rustig ontbijt in het hotel: check. Je hebt ook nog wat vrije tijd tot je naar de luchthaven van Denpasar vertrekt voor je terugvlucht.

DAG 09 | Amsterdam / Brussel

Je komt aan in Amsterdam of Brussel na je heerlijke familievakantie.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

€ 2.305

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor 2 volwassenen en eeen kind -12 jaar. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N -klasse (in laagseizoen), alle lokale en luchthaventaksen geldig op 26.04.2023, alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, lokale Nederlandstalige begeleiding tijdens de excursies, alle inkomgelden. Let op! Dit zijn richtprijzen. Prijzen en beschikbaarheden zijn onder voorbehoud. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden