1

Rondreis Thailand: Bangkok, de Gouden Driehoek en Phuket

Duurtijd15 dagen
Prijs vanaf€ 3.445/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Regionale vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
  • Engelstalige begeleiding
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Deze klassieke rondreis laat je kennis maken met de hoogtepunten van Thailand. Ontdek de metropool Bangkok, verken de groene regio van Kanchanaburi en vlieg naar Chiang Mai van waaruit je het drielandenpunt ontdekt. Je eindigt je rondreis met de prachtige stranden van Phuket, waar je geniet van de idyllische rust.

DAG 01 | Brussel – Bangkok

Klaar voor je vakantie? Perfect, vandaag vertrek je vanuit Brussel naar Bangkok.

DAG 02 | Bangkok

Welkom in Thailand! Bij aankomst in Bangkok wacht onze lokale vertegenwoordiger je op en brengt je naar je hotel waar je incheckt voor enkele nachten.

DAG 03 & 04 | Bangkok

Na je ontbijt in het hotel geniet je van een vrije dag om het levendige Bangkok op eigen houtje te verkennen. Maak er een avontuurlijke zipline dag van tijdens de optionele excursie In de Thaise jungle of kies voor een van de vele andere excursies. Ben je op vrijdag, zaterdag of zondag in de stad? Ontdek dan Riksy Market en de Amphawa drijvende markt per boot.

Excursie:
In de Thaise jungle

Zoveel om te ontdekken vanuit Bangkok!
Lees meer

Wil je tempels bezoeken maar weet je niet hoe en wat? Ontdek er hier meer over. 

DAG 05 | Bangkok – Kanchanaburi (O,L)

Vandaag ontbijt je al vroeg, want daarna vertrek je richting Kanchanaburi. Je brengt er een bezoek aan het JEATH War museum, het oorlogskerkhof en de beruchte brug over de rivier Kwai. Je gaat aan boord van de trein voor een rit over Death Railway tot Thamkrasae. Na de lunch in een lokaal restaurant staat er nog een stevige wandeling op het programma naar het Hell Fire Pass Memorial. ’s Avonds geniet je van wat vrije tijd.

DAG 06 | Kanchanaburi (O,L)

Na het ontbijt vertrek je voor een leuke dag tussen de dikhuiden in Elephant World. Help de dieren te voederen, maak samen een wandeling en geef hen een badje. Hier wordt er dus gewerkt voor de dieren en werken de olifanten niet voor de reizigers. Lunch is voorzien in het park. Vanavond heb je vrij.

DAG 07 | Kanchanaburi – Bangkok – Chiang Rai (O,L)

Op het programma vandaag? De prachtige Erawanwatervallen. Je gaat met je gids naar de Erawanwatervallen waar je tijd hebt om rustig te genieten of een wandeling te maken in deze adembenemende omgeving. Na de lunch in een lokaal restaurant keer je terug naar Bangkok en bezoek je onderweg nog het Phra Pathom Chedi. In Bangkok neem je een binnenlandse vlucht naar Chiang Rai, waar je wordt opgewacht door onze lokale vertegenwoordiger om naar je hotel te gaan.

DAG 08 | Chiang Rai (O,L)

Vandaag breng je een bezoek aan de theeplantage van Chui Fong. Je maakt een mooie rit over de Mae Salong heuvel en bezoekt de heuvels van Mae Fa Luang. Geniet van een fantastisch uitzicht over Myanmar vanop het uitkijkpunt aan Doi Chang Mub. In Pha Hi staat je een lokale lunch te wachten. Daarna rijd je verder langs de heuvels van Chiang Rai en stop je in het drukke dorpje van Mae Sai om zo verder te rijden naar de Gouden Driehoek. Vanaf de Wat Phra That Pha Ngao geniet je nog van een fantastisch uitzicht over de Mekong.

DAG 09 | Chiang Rai – Chiang Mai (O,L,D)

Vandaag na het ontbijt en de check-out ga je naar Chiang Mai, onderweg bezoek je een aantal prachtige tempels, namelijk de blauwe tempel Wat Rong Sua Ten, het Black House (Baan Dam) en de indrukwekkende witte tempel, Wat Rong Khun. Na de lunch ga je verder naar Chiang Mai waar je incheckt in je hotel. ’s Avonds geniet je er van een typisch Khantoke diner met een dansvoorstelling.

DAG 10 | Chiang Mai – Phuket (O)

’s Ochtends na je ontbijt in het hotel bezoek je de bekende Doi Suthep tempel. Hierna neem je de transfer naar de luchthaven van Chiang Mai waar je de vlucht neemt naar Phuket. Bij aankomst ga je naar je hotel waar je de volgende nachten geniet van de prachtige omgeving.

DAG 11-13 | Phuket (O)

Ontbijt rustig in het hotel en spendeer erna een vrije dag in het prachtige Phuket. Zon, zee, strand?! Genieten maar. Trek je er graag op uit? Kies dan voor een van de excursies zoals Met de boot naar James Bond eiland, Op een onbewoond eiland of Door de jungle naar Khao Sok. ’s Avonds moet je er trouwens een van de vele nachtmarkten bezoeken, bijvoorbeeld Indy Market in de stad. Of ga naar de eilandjes Koh Yao Yai & Koh Yao Noi in de buurt. Wil je een onvergetelijke afsluiter? Ga dan naar het restaurant Black Ginger Phuket. Wist je dat je dit restaurant enkel per boot kan bereiken? Je waant je er in een totaal andere wereld terwijl je geniet van een Thaise maaltijd.

DAG 14 | Phuket – Bangkok – Brussel (O)

Na het ontbijt check je rond de middag uit en heb je nog wat vrije tijd om te relaxen tot het uur van transfer naar de luchthaven van Phuket waar je de retourvlucht neemt.

DAG 15 | Brussel

Je komt aan in België met opgeladen batterijen en leuke herinneringen.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 3.445

per persoon

Deluxe

€ 3.885

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in Nklasse (in laagseizoen), regionale vluchten met Bangkok Airways & Thai Smile In Y-class, alle lokale en luchthaventaksen geldig op 02.05.2023. Alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma. Overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, lokale Engelstalige begeleiding. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.