1

Rondreis Thailand & Cambodja: Khmertempels

Duurtijd9 dagen
Prijs vanaf€ 2.665/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
  • Engelstalige begeleiding
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Tijdens deze rondreis doorheen Thailand & Cambodja ervaar je natuur en cultuur. Je ontdekt restanten van het Khmer-rijk in Thailand en in Cambodja. Denk maar aan Angkor, het symbool van het Khmer-rijk en Unesco werelderfgoed. Ook in Thailand maak je kennis met de belangrijkste Khmer tempel van het land en verken je de groene long nabij Bangkok, het Khao Yai Nationaal Park.

DAG 01 | Brussel – Bangkok

Vandaag vertrek je vanuit Brussel naar Bangkok. Schakel dus alvast in vakantiemodus!

DAG 02 | Bangkok

Na aankomst in Bangkok wacht onze lokale vertegenwoordiger je op en brengt je naar je hotel waar je incheckt voor de volgende twee nachten. Zin om deze avond de stad al te ontdekken? Kies dan voor de optionele excursie Door de klongs van Bangkok waar je met een longtailboot over de kanalen en Chao Phraya rivier vaart en de Wat Arun bezoekt.

Excursie:
Door de klongs van Bangkok

Zoveel om te ontdekken in Bangkok!
Lees meer

DAG 03 | Bangkok (O)

Vandaag trek je op eigen houtje de stad in om het bruisende Bangkok te verkennen. Kies voor de optionele excursie De brug over de River Kwai of ontdek de oude hoofdstad van Thailand & ga op ontdekking naar de provincie Ayutthaya. Je stopt er aan het Bang Pa-In zomerpaleis om daarna de belangrijkste tempels van Ayutthaya te bezoeken: Wat Mahathat, Wat Phra Sir Sanphet,... In de namiddag ga je aan boord van de Grand Pearl cruise en vaar je terug naar Bangkok terwijl je aan boord van een heerlijk lunchbuffet geniet.

Excursie:
De brug over de River Kwai

Zoveel om te ontdekken vanuit Bangkok!
Lees meer

Ga je tempels bezoeken maar weet je niet hoe en wat?
Vind hier alle tips & tricks.

DAG 04 | Bangkok – Khao Yai (O,L)

Vandaag ga je naar de stad Korat. Bij aankomst breng je een bezoek aan de Khmertempel van Phimai en de gigantische Banyan boom. Je luncht in een lokaal restaurant en vertrekt dan naar de tempel Prasat Hin Phanom Wan. Daarna ga je nog naar Khao Yai waar je geniet van een vrije avond.

DAG 05 | Khao Yai (O,L)

Na het ontbijt staat er een bezoek aan het Khao Yai Nationaal Park op het programma waar je een mooie wandeling maakt. Onderweg zie je de watervallen van Haew Su Wat en Haew Narok. Die herken je misschien van de film The Beach! ’s Middags smul je van een picknicklunch in het park. Daarna ga je terug naar het hotel waar je geniet van een vrije namiddag. ’s Avonds keer je terug naar het park voor een leuke nachtsafari.

DAG 06 | Khao Yai – Bangkok – Siem Reap (O)

Je ontbijt in het hotel, daarna is het tijd voor de check-out en je terugkeer naar Bangkok, waar je de vlucht neemt naar Siem Reap. Bij aankomst op de luchthaven van Siem Reap word je opgewacht en naar je hotel gebracht. In de namiddag breng je samen met je gids een bezoek aan Prasat Kravan, Srah Srang, Banteay Kdei, Ta Prohm, Neak Pean en Preah Khan.

DAG 07 | Siem Reap (O)

Na het ontbijt ontdek je samen met je gids Angkor Wat met zijn tempels zoals Angkor Thom, South Gate, Bayon Temple, Phimeanakas, the Royal Enclosure, The Elephant Terrace, Terrace of the Leper King, Angkor Wat. ’s Avonds geniet je van een prachtige zonsondergang vanop de top van de Pre Rup tempel.  

Waar te beginnen in Angkor Wat?
Lees hier onze gids tot dit tempelcomplex!

DAG 08 | Siem Reap – Brussel (O)

Vandaag na het ontbijt maak je ’s ochtends een boottocht op het Tonle Sap meer en ontdek je het Kampong Phluk dorp. Hierna zit het er weeral op en neem je de transfer naar de luchthaven voor je terugvlucht naar België.

DAG 09 | Brussel

Je komt aan in België en blikt terug op heel wat mooie herinneringen.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 2.665

per persoon

Deluxe

€ 2.855

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse (in laagseizoen), binnenlandse vluchten met Bangkok Airways in Y-class , alle lokale en luchthaventaksen geldig op 02.05.2023. Alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma. Overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, lokale Engelstalige begeleiding tijdens de rondreis, alle inkomgelden. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.