1

Rondreis Thailand: Bangkok, Ayutthaya & eilandhoppen

Duurtijd15 dagen
Prijs vanaf€ 2.859/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Regionale vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
  • Engelstalige begeleiding
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Verken de bruisende metropool Bangkok, de oude hoofdstad van het land en haar ruïnes en de rivier Kwai. Dat in combinatie met enkele paradijselijke en minder gekende eilandjes van de Golf van Thailand zorgt voor de perfecte balans tussen cultuur en ontspanning. Deze Thailand reis is perfect om tijdens onze zomermaanden te ontdekken.

DAG 01 | Brussel – Bangkok

Schakel alvast in vakantiemodus, want vandaag vertrek je naar het prachtige Thailand.

DAG 02 | Bangkok

Welkom in Thailand! Bij aankomst in Bangkok wacht onze lokale vertegenwoordiger je op en brengt je naar het hotel waar je incheckt voor twee nachten. Tijd om Bangkok te verkennen! Nog zin in een drankje? Ga eens naar een rooftop bar, want daar geniet je van een fantastisch uitzicht over de stad. En dat zowel by day als by night! Onze favorieten zijn Vertigo (Banyan Tree Bangkok), Sky Bar (Lebua at State Tower), Octave Rooftop Bar (Marriott Hotel Sukhumvit) en Park Society (Sofitel So on Sathorn).

DAG 03 | Bangkok (O)

Na je ontbijt heb je een vrije dag om zelf het levendige Bangkok te verkennen. Bezoek eens een tempel, proef alles wat lekker ruikt, bezoek de legendarische Chatuchak markt en dompel je onder in het bruisende nachtleven. Wie durft kan in het hoogste gebouw van Thailand, King Power Mahanakhon, over de adembenemende skywalk wandelen. Zo’n 310 meter door een glazen vloer naar de drukke straten van Bangkok kijken; de 78ste verdieping is voor de durvers! Zijn skywalks wel iets voor jou? Dan kan je ook in het PTT Reforestation Project wandelen, boven het groen van de stad via de houten skywalk. Of kies voor een van de vele excursies.

Wil je tempels bezoeken maar weet je niet hoe en wat? Ontdek er hier meer over. 

DAG 04 | Bangkok – Ayutthaya (O,L)

Na het ontbijt en de check-out zet je samen met je gids koers naar Ayutthaya. Onderweg breng je een bezoek aan Elephant Kraal en de Phu Khao Thong tempel. Vervolgens ga je per boot naar Ayutthaya. Na de lunch in een lokaal restaurant is het tijd om de oude hoofdstad te verkennen per tuktuk. Op het programma staan onder meer de tempel Wat Mahathat, Wat Phra Si Sanphet en Wat Lokayasutharam. Na deze leuke verkenning kan je inchecken in je hotel en genieten van een vrije avond.

DAG 05 | Ayutthaya – Kanchanaburi (O,L)

Vandaag rijden we naar Kanchanaburi. Je brengt een bezoek aan het JEATH War museum, het oorlogskerkhof en de beruchte brug over de rivier Kwai. Ga daarna aan boord van de trein voor een rit over Death Railway tot Thamkrasae. Na de lunch in een lokaal restaurant doe je een stevige wandeling naar het Hell Fire Pass Memorial. Vervolgens is het tijd voor wat rust en kan je inchecken in je hotel.

DAG 06 | Kanchanaburi (O,L)

Na het ontbijt vertrek je voor een leuke dag tussen de dikhuiden in Elephant World. Help mee de olifanten te voederen, maak samen een wandeling en geef hen een bad. Je lunch is voorzien in het park. ‘s Avonds kan je genieten van nog wat vrije tijd.

DAG 07 | Kanchanaburi – Bangkok (O,L)

Na een heerlijk ontbijt in het hotel, check je uit en ga je samen met je gids naar de Erawan watervallen. Hier heb je tijd om rustig  te genieten of een wandeling te maken in deze prachtige omgeving. Na de lunch in een lokaal restaurant keer je terug naar Bangkok en bezoek je onderweg nog het de hoogste stoepa ter wereld: Phra Pathom Chedi.

DAG 08 | Bangkok – Koh Samet (O)

Je wordt opgehaald in Bangkok en naar de Baan Phe Pier gebracht, waar je aan boord gaat van de ferry met bestemming Koh Samet. Bij aankomst word je opgewacht door de vertegenwoordiger van je resort die je naar het hotel brengt (National Park fee van 200 THB is ter plaatse te betalen – onder voorbehoud van wijzigingen).

DAG 09 & 10 | Koh Samet (O)

Geniet van twee vrije dagen in het paradijselijke Koh Samet. Tijd om te relaxen! Ga naar de verschillende baaien, naar het meest zuidelijke puntje van het eiland voor de panoramische uitzichten of geniet van een onvergetelijke zonsondergang vanop het eiland.

DAG 11 | Koh Samet – Koh Chang (O)

Na twee dagen op het prachtige Koh Samet is het tijd om naar het volgende paradijs te trekken. Vandaag word je op het gepaste uur naar de pier gebracht waar je de ferry neemt naar Baan Phe. Van daaruit neem je de ferry naar Koh Chang. Bij aankomst neem je de transfer naar je resort.

DAG 12 & 13 | Koh Chang (O)

Je ontbijt in het hotel en je hebt twee vrije dagen om te genieten en de omgeving te ontdekken. Koh Chang betekent olifanteneiland en is een echt pareltje met een groen binnenland en prachtige witte zandstranden. Het is dé ideale locatie om te relaxen. Liever een wat meer actieve dag? Wandel er door het Mu Koh Chang Nationaal Park, bezoek de Klong Plu waterval of snorkel en duik er door de onderwaterwereld.

DAG 14 | Koh Chang – Brussel (O)

Na het ontbijt en de check-out ga je op het gepaste uur naar de pier waar je de ferry neemt om bij aankomst overland verder te rijden naar de luchthaven van Trat waar je de vlucht richting België neemt.

DAG 15 | Brussel

Vandaag arriveer je terug in België na een heerlijke vakantie.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 2.859

per persoon

Deluxe

€ 3.095

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Thai Airways in W-klasse (in laagseizoen), regionale vluchten met Bangkok Airways in Y-klasse, alle lokale en luchthaventaksen geldig op 15.12.2019. Alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma. Overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, lokale Engelstalige begeleiding tijdens de rondreis, alle inkomgelden.  Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.