1

Rondreis Seychellen: de Tuin van Eden

Duurtijd11 dagen
Prijs vanaf€ 3.295/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Regionale vluchten
  • Verplaatsingen & excursies
  • Accommodaties & maaltijden
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Verlang jij naar parelwitte zandstranden waar een zachte zeebries de palmen laat wiegen op haar deinende lied? Kom helemaal tot jezelf in de oogverblindende Seychellen, heerlijk ver weg van alles. Moeder Natuur was buitengewoon genereus toen ze de archipel van de Seychellen creëerde: 115 koraal- en granieteilanden die de toppen vormen van een enorm en uniek onderwaterplateau. Ga je voor de eerste keer naar deze paradijselijke bestemming? Dan is deze vakantie Seychellen perfect voor jou met een bezoek aan de drie hoofdeilanden: Mahé, Praslin en La Digue.

DAG 01 | Brussel – Mahé

Paspoort, zonnebril en goed humeur: check! Zo meteen vertrek je naar de luchthaven in Brussel en vlieg je naar het paradijs op aarde. Destination: Mahé, Seychellen!

DAG 02-05 | Praslin (O)

Welkom op de Seychellen! Bij aankomst op de luchthaven stap je over op een regionale vlucht naar een van de wonderbaarlijkste eilanden in de azuurblauwe Indische Oceaan, Praslin. Je ziet van ver prachtige linten van witte zandstranden die worden overspoeld door turkoois water en omzoomd door granieten rotsblokken en met palmbomen bedekte heuvels. Niet verwonderlijk dat je hier de 'Tuin van Eden' vindt in de Vallée de Mai, een unieke jungle die door UNESCO werd geklasseerd als Patrimonium van de Mensheid. Je vindt hier de endemische Coco de Mer, een grote, dubbele kokosnoot waarover goddelijke verhalen de ronde doen.

Kinderen mee? Zij beleven de tijd van hun leven en maken prachtige ontdekkingsreizen op het eiland, doen culinaire activiteiten en speurtochten met de professionele monitoren van de Kids Club. Intussen heb jij je handen vrij om te golfen op de enige 18-holes golfbaan van de Seychellen of om wereldberoemde duiklocaties te verkennen. Iedereen gelukkig!

DAG 05-07 | La Digue (O)

Op dag vijf neem je de speedboat van Praslin naar La Digue. Dit is het derde grootste eiland, maar toch gaat alles hier op een rustig tempo. Wist je dat privéauto’s zelfs niet toegestaan zijn? Locals stappen er op de fiets of verplaatsen zich met de ossenkar. Een golfkarretje brengt je naar Le Domaine de L’Orangeraie dat vlak aan de haven ligt, verscholen in de groene heuvel van La Digue. Duik in het zwembad, ontspan in het wellnesscentrum, zon op het strand of koop een souvenirtje in een van de winkeltjes. ‘s Avonds kan je gastronomisch dineren op het dakterras van het Combava Restaurant. Onze tip? Huur een fiets om de paradijselijke baaitjes te ontdekken. Verken Union Estate, een voormalige kokos- en vanilleplantage en wandel verder naar het witte zandstrand Anse Source d’Argent, haal je camera al maar boven! 

DAG 07-09 | Mahé (O)

Vandaag neem je opnieuw de speedboat; deze keer van La Digue naar het hoofdeiland, Mahé. Hier wandel je blootvoets door poederzacht zand, geflankeerd door weelderig tropische bomen en massieve granieten rotsblokken. Overdag kan je bodysurfen, kajakken, snorkelen, een goed boek bij het zwembad lezen en genieten van een vredig oceaanbriesje. Waad door de turkooisblauwe wateren van de baai van Petite Anse, een van de mooiste van de archipel.

Een hike op Morne Blanc in het Nationaal park van de Seychellen brengt je naar het mooiste uitzicht van het eiland. Na anderhalf uur wandelen geniet je er van een prachtig zicht op de kustlijn, de azuurblauwe zee en het park zelf.

Trakteer jezelf op een zalige behandeling in de spa voor je plaatsneemt voor een gastronomisch diner bij zonsondergang op een verlaten strand. Heerlijk toch?

DAG 10 | Mahé – Brussel

Geniet van een laatste ontbijt in deze prachtige omgeving. Nadien brengt je transfer je naar de luchthaven van Mahé voor je terugvlucht naar Brussel waar je de volgende ochtend landt.

DAG 11 | Brussel

Je komt aan in Brussel na een buitengewone reis.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 3.295

per persoon

Boutique

€ 3.975

per persoon

Deluxe

€ 5.235

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in de O-klasse, alle taksen geldig op 01.10.2023, alle transfers zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde hotels of gelijkwaardig op basis van kamer en ontbijt. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.