1

Exclusieve ontdekking van La Réunion

Duurtijd9 dagen
Prijs vanaf€ 2.730/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Parijs
  • Accommodaties & maaltijden
  • Huurwagen
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Tijdens deze rondreis verken je La Réunion en ontdek je een verbazingwekkende verscheidenheid aan landschappen. Verwacht je aan indrukwekkende vulkanen, smaragdgroene bossen, tropische watervallen, schitterende panorama's en paradijselijke kustlijnen. Een indrukwekkende reis dat tot in de puntjes is uitgewerkt. Genieten maar!

DAG 01 | Parijs - Saint-Denis

Op naar Parijs! Want van daaruit vlieg je naar de hoofdstad van la Réunion. Bestemming? Saint-Denis!

DAG 02 & 03 | Saint-Denis - La Possession (O)

Welkom in Saint-Denis! Onze lokale vertegenwoordiger verwelkomt je wanneer je aankomt op de luchthaven. Daarna pik je je huurwagen op & rijd je richting La Possession waar je je intrek neemt in een wel heel unieke lodge. Je verblijfplaats voor deze nacht ligt halverwege Saint-Denis & de stranden van Saint Gilles les Bains; ideaal gelegen! Midden in een klein natuurgebied staan de houten lodges in perfecte harmonie met de natuur. Alles is er met houten loopbruggen met elkaar verbonden; het restaurant met lokale specialiteiten, de kamers, de zwembaden & de spa. Van hieruit ga je op avontuurlijke verkenning door het Parc National de la Réunion en ontdek je de Piton des Neiges & de groene vulkaankrater Cirque de Salazie. 

DAG 04 | La Possession - Sainte-Anne (O)

Vandaag reis je verder naar de sfeervolle Diana Déa Lodge aan de oostkust in Sainte-Anne. Op 650 meter boven de zeespiegel biedt de lodge een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan. Wat moet je er zeker doen? Maak een wandeling op de paden van het door herten bewoonde domein. Ook lavatunnels, spectaculaire watervallen & de actieve vulkaan Piton de La Fournaise mogen zeker niet ontbreken op je to-dolijst!

DAG 05 & 06 | Sainte-Anne - Saint-Pierre (O)

Van Sainte-Anne naar Saint-Pierre; je logeert vlakbij het stadscentrum in een mooie creoolse villa omringd door een grote tuin vol bloemen. Ambachtelijke kunst & 19e-eeuws meubilair sieren de ruime kamer waar je heerlijk in slaapt. Je bent volledig uitgerust om de volgende dag een optionele helikoptervlucht over de vulkanen te maken en de mooie, kleine baaien & stranden aan de ruige zuidkust te ontdekken. Van een unieke ervaring gesproken! Je ziet namelijk de lavastromen van de actieve vulkaan naar de zee stromen.

Superior
Villa Belle

DAG 07 & 08 | Saint-Pierre - Saint-Leu (O)

De gekende weg van 400 bochten tot in het gezellige stadje Cilaos? Die moet je zeker nemen als je onderweg bent naar Saint-Leu! Eenmaal aangekomen in het stadje ben je aan het ideale vertrekpunt voor een mooie natuurwandeling in het nationaal park. Daarna is het tijd om Saint-Leu te ontdekken of een kijkje te nemen bij de zoutpannen van la Pointe-au-Sel. Op dag 8 geniet je tijdens de voormiddag op het strand van Saint-Gilles-les Bain van de heerlijke rust of neem je de boot om op zoek te gaan naar dolfijnen. Daarna rijd je terug naar de luchthaven van Saint-Denis waar je je huurwagen inlevert. Daar maak je je klaar voor de terugvlucht naar Parijs.

DAG 09 | Saint-Leu - Parijs

Je komt aan in Parijs na je vlucht vanuit Saint-Denis.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 2.730

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Parijs met Air Austral in V-klasse (in laagseizoen), alle lokale en luchthaventaksen geldig op 30.09.2019, alle maaltijden zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven, huurwagen in W-klasse voor 7 dagen (Renault Megane of gelijkwaardig), inclusief verzekering. Aanbod geldig tot 31.10.2020 en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. Lokale verblijfstaksen en waarborg huurwagen niet inbegrepen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.