1

Rondreis Madagaskar: Ontdek het Noorden en Nosy Bé

Duurtijd13 dagen
Prijs vanaf€ 3.990/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel of Parijs
  • Accommodaties & maaltijden
  • Privé transfer
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Laat je meevoeren op avontuur en exploreer verborgen watervallen in de dichte jungle van het Ambergebergte! Misschien ontmoet je er wel de tweede kleinste kameleon ter wereld. Tijdens deze Madagaskar reis, reis je overland door het uiterste noorden en verkent de spectaculaire landschappen van het Ankarana Nationaal Park. Maak de overtocht per boot naar het paradijselijke eiland Nosy Bé en geniet er van de witte zandstranden met een lekkere cocktail onder de wuivende palmbomen.

DAG 01 | Brussel – Nosy Bé

Op naar de luchthaven! Vandaag vlieg je vanuit Brussel of Parijs naar Nosy Bé.

DAG 02 | Nosy Bé (D)

Welkom  in  Nosy  Bé!  Je  neemt  de  transfer  naar  je  hotel waar je geniet van een rustige namiddag. Je verblijft in het charmante Exora Beach Hotel, omringd door een prachtige tuin met zwembad en zonneterras. Geniet van de faciliteiten van je hotel of ga op verkenning in de omgeving.

DAG 03 | Nosy Bé – Ankify – Diego Suarez (O,L,D)

Vandaag reis je naar de haven van Hell Ville en neem je de overzetboot naar het typische vissersdorpje Ankify. Start aan je avontuurlijke rit per jeep richting Diego Suarez in het uiterste noorden van Madagaskar. Deze tocht duurt ongeveer zeven uur, maar gelukkig stop je onderweg hier en daar om de benen te strekken. Bij aankomst neem je je intrek in het hotel en geniet je van een welverdiende nachtrust.

DAG 04 & DAG 05 | Diego Suarez (O,L,D)

Vandaag  begint  je  verkenning  van  het  Noorden!  Wandel door het Ambergebergte, een regenwoud dat op een hoogte van 800 tot 1.470 meter ligt. Exploreer heilige watervallen, eeuwenoude bomen en unieke lemuren. Ga in het park op zoek naar de gecamoufleerde Uroplatus gekko en geneeskrachtige planten. Terug in de stad met zijn koloniale karakter kuier je door de straten en geniet je van een strandwandeling in de Drie Baaien. Op je programma staat ook een wandeling naar de top van la Montagne des Français!

DAG 06 | Diego Suarez – Ankarana Nationaal Park (O,L,D)

Vroeg uit de veren! Want vandaag reis je per jeep naar Ankarana. Op deze spectaculaire locatie bevind je je tussen geërodeerde kalkstenen canyons, grotten en snelstromende rivieren met oases van dicht tropisch regenwoud.

Superior

Le Relais de l'Ankarana

DAG 07 | Ankarana Nationaal Park (O,L,D)

Maar liefst  een volledige dag  om  het  Ankarana  Nationaal Park te ontdekken! Wandel in het unieke park langs een pad dat je via loopbruggen en langs kalksteengrotten en rivieren leidt naar de prachtigste uitkijkpunten over de kalkstenen pieken. Maak er kennis met de speelse gekroonde lemuur die hier in zijn ideale habitat leeft tussen de pandanus, ficus en baobabbomen.

DAG 08 | Ankarana Nationaal park – Ankify – Nosy Bé (O,L,D)

Vandaag reis je terug richting Ankify en neem je opnieuw de overzetboot naar het vulkanische eiland Nosy Bé. Kom te weten waarom het eiland zijn bijnaam van parfumeiland niet gestolen heeft. Ontdek er tropische ylang ylang bloemen, kruiden en specerijen die op de vruchtbare hellingen groeien.

DAG 09 - 11 | Nosy Bé (O,L,D)

Drie dagen zalig genieten op de mooie zandstranden met wuivende palmbomen en het turquoise blauwe water. Wie graag snorkelt, kan ervoor kiezen om een optionele boottocht te maken om de kleurrijke onderwaterwereld rond de kleinere eilanden voor de kust te ontdekken.

DAG 12 | Nosy Bé – Brussel

Na het ontbijt geniet je nog van een vrije voormiddag vooraleer je je klaarmaakt voor je terugvlucht. In de namiddag neem je de transfer naar de luchthaven van Nosy Bé voor je vlucht naar Brussel.

DAG 13 | Brussel

Je komt aan in Brussel vanuit Nosy Bé.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 3.990

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Ethiopian Airlines in L-klasse, alle taksen geldig op 16.04.2024, alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, lokale Franstalige begeleiding tijdens de rondreis, alle inkomgelden. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.