1

Ontdek Noord-Madagaskar en Nosy Bé

Duurtijd13 dagen
Prijs vanaf€ 2.765/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel of Parijs
  • Accommodaties & maaltijden
  • Privé transfer
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Laat je meevoeren op avontuur en exploreer verborgen watervallen in de dichte jungle van het Ambergebergte! Misschien ontmoet je er wel de tweede kleinste kameleon ter wereld. Reis overland door het uiterste noorden en verken de spectaculaire landschappen van het Ankarana Nationaal Park. Maak de overtocht per boot naar het paradijselijke eiland Nosy Bé en geniet er van de witte zandstranden met een lekkere cocktail onder de wuivende palmbomen.

DAG 01 | Brussel/Parijs – Nosy Bé

Op naar de luchthaven! Vandaag vlieg je vanuit Brussel of Parijs naar Nosy Bé.

DAG 02 | Nosy Bé (D)

Welkom in Nosy Bé! Je neemt de transfer naar je hotel om te genieten van een rustige namiddag. Heerlijk ontspannen terwijl je de faciliteiten van het hotel ontdekt of de omgeving verkent. Je overnacht in het charmante Arc en Ciel Hotel, omringd door een prachtige tuin met zwembad en zonneterras.

DAG 03 | Nosy Bé – Ankify – Diego Suarez (O,L,D)

Vandaag reis je naar de haven van Hell Ville en neem je de overzet naar het typische vissersdorpje Ankify. Van hieruit reis je met de jeep richting Diego Suarez in het uiterste noorden van het eiland. Deze tocht duurt ongeveer zeven uur, maar gelukkig stop je onderweg hier en daar om de benen te strekken. Wanneer je aankomt, neem je je intrek in het hotel en geniet je van een welverdiende nachtrust.  

DAG 04 & DAG 05 | Diego Suarez (O,L,D)

Vandaag start jouw verkenning van het Noorden! Je wandelt er door het Ambergebergte, een regenwoud dat tussen de 800 en 1.470 meter hoogte ligt. Je vindt er heilige watervallen, eeuwenoude bomen en unieke lemuren. In het park zoek je de gecamoufleerde Uroplatus gekko en ontdek je geneeskrachtige planten. Terug in de stad met zijn koloniale karakter kuier je door de straten en geniet je van een strandwandeling in de drie Baaien. Ook een wandeling naar de top van la Montagne des Français staat op jouw programma!     

DAG 06 | Diego Suarez – Ankarana Nationaal Park (O,L,D)

Vroeg uit de veren! Want vandaag reis je per jeep naar Ankarana. Op deze spectaculaire locatie bevind je je tussen de geërodeerde kalkstenen canyons, grotten en snelstromende rivieren met oases van dicht tropisch regenwoud. 

DAG 07 | Ankarana Nationaal Park (O,L,D)

Maar liefst een volledige dag om het Ankarana Nationaal Park te ontdekken! Je wandeling in het park leidt je via loopbruggen en langs kalksteengrotten en rivieren naar uitkijkpunten over de kalkstenen pieken. Je zoekt er de gekroonde lemuur die hier in zijn ideale habitat leeft tussen de pandanus, ficus en baobabbomen.  

DAG 08 | Ankarana Nationaal park – Ankify – Nosy Bé (O,L,D)

Vandaag reis je terug richting Ankify en neem je opnieuw de overzet naar het vulkanische eiland Nosy Bé. Dit eiland mag je ook wel het parfumeiland noemen. Je vindt er namelijk tropische ylang ylang bloemen, kruiden en specerijen die er op de vruchtbare hellingen groeien.

DAG 09 - 11 | Nosy Bé (O,L,D)

Drie dagen zalig genieten op de mooie zandstranden met wuivende palmbomen en het turquoise blauwe water. Wie graag snorkelt, kan ervoor kiezen om een optionele boottocht te maken om de kleurrijke onderwaterwereld rond de kleinere eilanden voor de kust te ontdekken.

DAG 12 | Nosy Bé – Brussel/Parijs

Na het ontbijt geniet je van een vrije voormiddag vooraleer je je klaarmaakt voor je terugvlucht. In de namiddag neem je de transfer naar de luchthaven van Nosy Bé voor je vlucht naar Brussel of Parijs.

DAG 13 | Brussel/Parijs

Je komt aan in Brussel of Parijs vanuit Nosy Bé.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 2.765

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer inclusief retourvluchten vanuit Brussel of Parijs (in laagseizoen), alle taksen geldig op 24.09.2020, alle maaltijden zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde hotels of gelijkwaardig, excursies en transfers op privé-basis met lokale Franstalige chauffeur/gids, alle inkomgelden voor de nationale parken. Aanbod geldig tot 31.10.2020 en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.