1

Rondreis Zuid-Afrika: romantische verkenning

Duurtijd14 dagen
Prijs vanaf€ 10.975/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Binnenlandse vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
  • Transfers 
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Op zoek naar een unieke huwelijksreis in Afrika? Deze 14-daagse relax rondreis combineert Zuid-Afrika met Mozambique. Je geniet van de oogverblindende locaties en natuurlijk ook van elkaar. Wissel spannende safari’s af met ontspanning met uitzicht op de Afrikaanse wilde bush. Verken het landschap vanuit de lucht tijdens een helikoptervlucht of ga duiken en snorkelen.

DAG 01 | Brussel – Johannesburg

Vandaag vlieg je vanuit Brussel naar Johannesburg.

DAG 02 & 03 | Johannesburg (O)

Welkom in Johannesburg, Zuid-Afrika! Na aankomst brengt de privé transfer je naar het exclusieve Fairlawns Boutique Hotel & Spa, je verblijf voor de komende twee nachten. Alles staat hier in het teken van ontspanning, rust en verwennerij. Geniet van een heerlijk ontbijt in je suite of op het terras. Laat je verwennen tijdens een massage, ga wijnproeven of doe mee aan een yogasessie voor koppels met persoonlijke coach. Ook een culinaire verwenning mag niet ontbreken, ontdek een van de drie restaurants of proef van een heerlijk glaasje bubbels in de Muse Champagne Room, een echt #mytookumoment. Vergeet ook niet Johannesburg en zijn omgeving te verkennen. Onze tip? Breng een bezoek het Apartheidsmuseum in Soweto en duik zo het turbulente verleden van de stad in.

DAG 04-07 | Johannesburg – Sabi Sands (O,L,D)

Na het ontbijt ga je naar de luchthaven van Johannesburg voor een korte binnenlandse vlucht naar Southern Sabi Sands, je verblijfplaats voor de komende paar nachten. Bij aankomst word je opgehaald en ga je naar je luxe safari lodge, Dulini, gelegen in het private natuurreservaat van Sabi Sands aan de rand van het beroemde Kruger National Park. De komende paar dagen wisselen game drives waarbij je op zoek gaat naar wilde dieren zich af met relaxmomenten en romantische diners en dat allemaal in een adembenemende setting. De vroege ochtend en late namiddag zijn de beste momenten om op game drive te gaan. Je gaat dan ook op zoek naar wilde dieren bij het ontwaken van de bush en het tot rust komen van de bush. De Big 5, springbokken, zebra’s, olifanten, nijlpaarden en tal van vogels zijn kunnen je pad kruisen tijdens deze game drives. Tussendoor geniet je van het zwembad, de wellness, een goed boek of leef jezelf uit in de fitnessruimte. ’s Avonds geniet je in The Boma van een heerlijke maaltijd bij een knapperend vuur en onder de sterrenhemel. Romantisch!

Deluxe
Dulini

DAG 08-12 | Sabi Sands – Benguerra Island (Mozambique) (O,L,D)

Vandaag ga je naar de luchthaven van Southern Sabi Sands voor een korte binnenlandse vlucht naar Kruger Mpumalanga Airport, waar je overstapt op de vlucht naar Vilankulo in Mozambique., de toegangspoort tot Bazaruto-archipel, een paradijs dat uit vijf eilanden bestaat. Bij aankomst neem je de helikopter naar het Benguerra eiland, waar je vijf nachten verblijft in het prachtige Azura Benguerra Retreat. Jouw luxe villa is een oase van rust met privézwembad, genieten maar! Naast relaxen valt er ook heel wat te beleven op en rond dit paradijselijke eiland. Eindeloze stranden en zandduinen, een helderblauwe zee, prachtige koraalriffen en groene bossen stellen niet teleur en biedt een thuis aan felgekleurde trekvogels en een magisch waterleven. Denk aan krokodillen, walvissen, dolfijnen en wie weet zelfs de bedreigde zeekoe. Kies voor een van de vele optionele activiteiten zoals duiken, snorkelen, vissen, eilandhoppen en per landrover het eiland verkennen.

DAG 13 | Benguerra Island - Johannesburg – Brussel (O)

’s Ochtends neem je de helikopter naar de luchthaven voor de aaneenschakeling van vluchten. Eerst van Vilankulo naar Johannesburg om daar opnieuw in te checken voor de internationale vlucht naar Brussel.

DAG 14 | Brussel

Je komt aan in Brussel na een heerlijke honeymoon.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Deluxe

€ 10.975

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Luthansa in K-klasse, binnenlandse vluchten zoals vermeld, alle lokale & luchthaventaksen geldig op 24.08.2020, alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven, pakket van wegbeschrijvingen, privé transfers zoals beschreven. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.