1

Twee keizersteden

Duurtijd10 dagen
Prijs vanaf€ 2.630/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Japan Railpass
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Oud en nieuw Japan combineren? In Kyoto, meer dan 2.000 de keizerlijke hoofdstad met meer dan 3.000 tempels, schrijnen, tuinen én een levendige geishawijk is elk verblijf te kort om alles te ontdekken. Maar ook in het hypermoderne Tokyo met haar vele wijken met elk andere accenten en must-do’s, kan je voor vele liefhebbers niet lang genoeg verblijven. De hogesnelheidstrein of shinkansen maakt de verbinding tussen de twee grootsteden, een onmisbare ervaring die dit blits bezoek aan Japan compleet maakt.

DAG 01 | Brussel – Tokyo

Klaar om te boarden? Vandaag vlieg je van Brussel naar Tokyo. Ready, set, go!

DAG 02 | Tokyo

Welkom in Tokyo! Onze lokale vertegenwoordiger verwelkomt je en brengt je naar de shuttletransfer die je naar het centrum van de stad brengt. Geniet van de rust in je hotel of maak een korte wandeling door het bruisende Tokyo. Nadien geniet je van een welverdiende nachtrust in het hotel.

DAG 03-05 | Tokyo (O)

Na het ontbijt geniet je van je vrije tijd om Tokyo op eigen houtje te ontdekken. Liever deelnemen aan een van onze optionele excursies? Dat kan! Kies voor een excursie in internationaal gezelschap of met een Nederlandstalige privégids. Of kies er voor om een dag zelf op pad te gaan en de andere twee dagen op excursie te gaan. Of andersom! De mogelijkheden in Tokyo zijn eindeloos, afhankelijk van je persoonlijke interesses. Wat zeker niet mag ontbreken, is een bezoekje aan de oostelijke tuinen van het Keizerlijk Paleis. Ze zijn het hele jaar door open voor het grote publiek. Ook kan je vanuit Tokyo gemakkelijk daguitstappen maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het werelderfgoed van Nikko of de voormalige hoofdstad Kamakura, met het grote bronzen boeddhabeeld?

DAG 06 | Tokyo – Kyoto (O)

Vandaag staat er na het ontbijt een treinrit op jouw programma! Met de Japan Rail Pass reis je naar Kyoto, de bakermat van de Japanse cultuur. Wanneer je aankomt, geniet je van wat vrije tijd. Je kan alvast wat rondkuieren in het stadscentrum, waar je vrouwen in traditionele kledij gemakkelijk kan spotten, vooral in de Gionwijk.

DAG 07-09 | Kyoto & omgeving (O)

Na het ontbijt kies je zelf hoe je Kyoto wil ontdekken. Net zoals in Tokyo zijn de mogelijkheden oneindig. Met meer dan 3000 tempels, schrijnen en tuinen valt er steeds wel iets nieuws te ontdekken, zowel binnen de stad als in haar ruime omgeving. Het Gouden Paviljoen of het Nijo-kasteel zijn maar enkele van de sites die tot het werelderfgoed benoemd werden, dus zet deze alvast op je to-do list. Ook een daguitstap naar Hiroshima & Miyajima en het indrukwekkende Kasteel van de Zilverreiger of Himeji-kasteel behoren tot de mogelijkheden. Kies voor een excursie in internationaal gezelschap of voor een Nederlandstalige privégids. Ga je liever zelf op stap? Let’s go and explore!

DAG 10 | Kyoto – Osaka – Brussel (O)

Tijd om het prachtige Japan om te zetten naar prachtige herinneringen, want vandaag vertrek je terug naar België. Met de shuttletransfer rijd je naar de luchthaven van Osaka en van daaruit stijg je op om terug te vliegen naar Brussel.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon op basis van een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 2.630

per persoon

Deluxe

€ 3.105

per persoon

Boutique

€ 5.555

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met All Nippon Airways in L-klasse (in laagseizoen), alle taksen geldig op 14.10.2020, alle maaltijden en overnachtingen zoals omschreven in het programma of gelijkwaardig,  Meet en Greet op de luchthaven van Tokyo, shuttle transfer van/naar de luchthaven van/naar het stadscentrum, Japan Rail Pass 7 dagen (regular class), PASMO of SUICA metropas ter waarde van 1500 JPY en een uitgebreid infopakket. Aanbod geldig van 01.01.2021 tot 31.12.2021, uitz. 15.07.2021 tot 15.08.2021 en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.