1

Rondreis Canada: City Chic

Duurtijd11 dagen
Prijs vanaf€ 2.560/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchtan vanuit Brussel of Amsterdam
  • Accommodaties
  • Verplaatsingen & excursies volgens programma
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Welkom op deze unieke multi-citytrip in Canada. Met de trein reis je zonder zorgen van stad naar stad. Je verblijft onder meer in een 19e-eeuws kasteelhotel dat strategisch dicht bij de spoorweg is gebouwd, waardoor jij stijlvol de volgende trein opspringt. Deze 11-daagse citytrip kan je, zo zijn we nu eenmaal, helemaal naar je eigen wensen aanpassen. Dus wil je er graag wat natuur bij? Laat het ons weten!

DAG 01-03 | Brussel – Toronto

Hallo vakantie! Je vliegt vandaag vanuit Brussel naar Toronto. Toronto is de grootste stad van Canada en perfect om je Canadese stedentrip te starten. Deze stad staat bekend om haar verschillende buurten, met zeer uiteenlopende karakters, je kan er dus heel wat gaan verkennen. Met je hop on hop off busticket mis je niets van deze wereldstad!

In Kensington Market kan je proeven van lokale en internationale gerechten in het grote en gevarieerde aanbod aan restaurants. In Downtown Toronto kan je een hotdog aan een typisch kraampje eten: goedkoop en lekker. En in het entertainment district kan je aperitieven in een van de rooftopbars. Een lunch op de CN Tower, dat is lunchen op niveau. Letterlijk dan: het zicht is adembenemend.

Op de derde dag ga je naar de indrukwekkende Niagara Falls. Je reist met de bus door het Niagara Schiereiland dat bezaaid is met vele fruitboom- en wijngaarden. De eerste blik die je werpt op de Falls blijft je voor altijd bij. Je maakt een kort boottochtje met de Hornblower die je oog in oog brengt met deze grandioze watervallen. Op de terugweg naar Toronto bezoek je het historische en gezellige stadje Niagara-on-the-Lake.

DAG 04 & 05 | Toronto – Ottawa

Je reist per trein verder naar Ottawa, de hoofdstad van Canada. Wil je bijleren over de geschiedenis van Canada? Dan ben je hier op de juiste plaats! Steek de Ottawa rivier over en maak een wandeling aan het Canadian Museum of History. Van hieruit heb je een mooi zicht op Parliament Hill en de skyline van Ottawa. Tijdens de zomermaanden is een hop on hop off busticket inbegrepen en tijdens de wintermaanden een bezoek aan het Museum of History.

DAG 06 & 07 | Ottawa – Québec Ville

Je verlaat Ottawa en reist verder naar Québec Ville, een betoverende stad met een Franse charme die je meteen op sleeptouw neemt. Enkele blikvangers zijn het Hôtel du Parlement, de Citadel, de Plaines d’Abraham, de Promenade des Gouverneurs en het Terrasse Dufferin. Hoog boven dit houten platform verrijst trots en alomtegenwoordig het Château Frontenac. Tijdens een inbegrepen sightseeing tour verken je de mooiste plekjes.

DAG 08 & 09 | Québec Ville – Montréal

De laatste treinrit brengt je naar Montréal. Onze tip? Verken deze stad te voet of per fiets. Ontdek zo het oude stadsgedeelte aan de Place Jacques-Cartier met haar stadhuis en vele terrasjes. Maak een boottochtje met een bateau mouche rond het eiland Sainte-Hélène. Via de rue Saint-Sulpice, bereik je de mooiste schat van Montréal: de Basilique Notre-Dame-de-Montréal. Tijdens de zomermaanden is een sightseeing tour inbegrepen en tijdens de wintermaanden een bezoek aan het Grévin Montréal Museum.

DAG 10 | Montréal – Brussel

Tijd om naar huis te gaan! Neem een taxi naar de internationale luchthaven Pierre Elliott Trudeau, waar je de vlucht naar Brussel neemt.

DAG 11 | Brussel

Je komt aan in België na een deugddoende reis.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Deluxe

€ 2.560

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met met Lufthansa/Air Canada in L-klasse (in laagseizoen), 1 stuk ruimbagage inbegrepen, alle taksen geldig op 08.05.2023, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, excursies en trein volgens programma. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.