1

1. Denali Highway Jeep Excursie | Self-Drive Begeleide 4x4 Excursie

Ervaar de natuurlijke wonderen van Alaska's Denali Highway per Jeep! Deze 4 uur durende begeleide excursie gaat over een 217 km lange gravelweg en voert je weg van de platgetreden paden om te genieten van schilderachtige uitzichten op Denali, de Alaska Range, gletsjers en wilde dieren.

2. Tundra Wilderness Tour | Bus

Tijdens deze bustour van een halve dag zie je ongelooflijke landschappen, terwijl de geschiedenis van de parkweg wordt verteld. Er zijn verschillende kansen om de wilde dieren van het park te bekijken. Pittoreske hoogtepunten zijn de steile rotswand van Cathedral Mountain, het wildrijke Sable Pass en de gevlochten East Fork River in Denali National Park. Sit back, relax & enjoy the views!

3. Denali Summit Flightseeing | Klein Vliegtuig

Bekijk Alaska's majestueuze Denali in vogelperspectief. Je neemt plaats in een comfortabele seat in een klein vliegtuig. Zet de headset op en luister naar de commentaar van de gids terwijl je over de besneeuwde toppen, grillige richels en door gletsjers uitgehouwen valleien van Denali National Park, én tot op 800 meter van de bergtop, vliegt.

4. Denali gletsjer landing | Helikopter

Word ondergedompeld in de uitgestrektheid van het Denali National Preserve. Op weg naar de enorme Yanert gletsjer, zal de piloot jouw gids zijn in deze unieke door gletsjers uitgehouwen omgeving. Vlieg over de glooiende toendra, kijk uit naar de lokale bewoners zoals kariboes, elanden, beren en Dall schapen. Besneeuwde toppen en gletsjers in overvloed op deze vlucht vooraleer je neerstrijkt op een rivier van ijs.