1

1. Kajak Avontuur aan Tonsina Point in Resurrection Bay

Wandelen en kajakken in het wonderlijke Resurrection Bay, omgeven door besneeuwde bergen die behoedzaam beschermd worden door verschillende staatsparken. Klinkt als een winnende combinatie, toch?

2. Kajak- of kanotocht op Bear Lake

Kajak of kano op het schilderachtige Bear Lake op vlak en rustig water, een paradijs voor Sockeye zalm. Spot arenden, ijsvogels en beren. Tijdens deze schitterende tocht is het puur genieten en uitkijken voor al het moois!

3. Hondensledetocht door de Wildernis

Dit echte Alaska avontuur begint aan de Seavey Family Homestead in Seward, het zomerkamp van de Iditarod atleten! Je ontmoet deze honden, voelt hun opwinding als hun teams worden vastgemaakt aan de zomersleeën, en neemt plaats voor een hondensledetocht van meer dan 3 km. Je rijdt door Alaska’s wildernis naar de voet van Resurrection Mountain en langs Box Canyon Creek. Jouw gids legt uit hoe de honden getraind en gestuurd worden, en vertelt je verhalen van hun dagelijks leven op de trails.

4. Tocht naar Exit Glacier

Het doel van dit wandelavontuur is Exit Glacier, ook wel het juweel van Resurrection River Valley genoemd. Deze enorme muur van blauw ijs daalt de berghelling af van het Harding Ice Field, tot aan de Resurrection Rivier. Een tocht met een exit om u tegen te zeggen.

5. Resurrection Bay Wildlife Cruise

Trakteer jezelf op een overvloed aan wildlife tijdens deze 3,5 uur durende boottocht door de Kenai Fjorden in Resurrection Bay. Reis bijna 90 km (heen en terug) langs een ruige kustlijn en beleef een echt #mytookumoment wanneer je langs de Bear Glacier vaart. Je ziet zeeleeuwenkolonies en zeevogelbroedplaatsen, en wie weet spot je walvissen, zeeotters, Dalls bruinvissen, adelaars en berggeiten.