1

Het restaurant van chef-kok Peter Tempelhoff, dat onlangs van nummer 92 naar nummer 37 steeg op de World's Best Restaurants 2022-lijst, is een van de spannendste culinaire ervaringen in Kaapstad op dit moment. De verfijnde, loft-achtige ruimte op de vijfde verdieping van een binnenstedelijk blok (lees: fantastisch uitzicht) biedt een verfijnde maaltijd en een decor dat is geïnspireerd op Afrika, maar met een overkoepelende Japanse esthetiek. Het meergangenmenu in kaiseki-stijl biedt een breed scala aan smaken en texturen (waar parelhoen, springbok en Saldanha-oesters samenkomen met ponzu, shiitake en daikon), waarbij elke smaak zo lang en subliem blijft hangen dat je nooit wilt dat het eindigt. Voor de lunch zijn er pescotarische en plantaardige menu's beschikbaar.

© Photos by Fyn

zuidafrikaFYN-09_09_21-JPEG-FYN-09_09_21-011.jpg
zuidafrikaFYN-Interior-004-1024x576.jpg
zuidafrikaFyn-food-009-1024x576.jpg