1

Treinreizen in Australië

Niets doen dan genieten van de uitzichten in absoluut comfort tot je de bestemming bereikt. Dat is wat reizen met de trein kan zijn in het uitgestrekte Australië. Nu ja, bijna, want niet stoppen op sommige plekken zou zonde zijn. Deze treinreizen zijn dan ook een totaalervaring, de stops die je maakt, de activiteiten, de cabines, het culinaire, de zonsopgangen en zonsondergangen, de mooiste plekjes en de interessante ontmoetingen. Welkom aan boord!

The Ghan

Deze route brengt je van Darwin tot Adelaide of vice versa via de uitgestrekte red centre. Bijna 3.000 kilometer zal je afleggen door uitgestrekte vlaktes. Onderweg maak je enkele stops voor activiteiten in onder andere het schitterende Katherine en Alice Springs, de hoofdstad van de Red Centre.

The Indian Pacific

Met deze trein doorkruis je gedurende vier dagen Australië van Oost naar West of omgekeerd, van Perth tot Sydney. Wie liever niet de hele route doet kan er ook voor kiezen op te stappen in Adelaide. Deze treinreis is er een vol contrasten en brengt je van de unieke wereld van de Blue Mountains tot de dorre uitgestrektheid van de Nullarbor en elke goudmijn, spookstad en wijngaard daartussenin.

Naast deze twee top treinreizen kan je ook nog kiezen voor de GREAT SOUTHERN die je van Brisbane tot Adelaide brengt en de OVERLAND van Melbourne tot Adelaide.
TheGhan_treinreizen_AliceSprings_Australi.jpg
TheGhan_treinreizen_Australi1.jpg
TheGhan_treinreizen_Australi_3.jpg