1

Rondreis Markiezen: Eilanden die kunstenaars inspireerden

Duurtijd18 dagen
Prijs vanaf€ 9.975/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Aranui Cruise
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Klaar om een stukje aards paradijs te ontdekken? Dan is deze reis naar Tahiti en de Markiezeneilanden iets voor jou! Diep verscholen in de diepblauwe Stille Ocean vind je paradijselijke eilanden zoals Tahiti en de mysterieuze Markiezeneilanden. Denk aan watervallen hoger dan wolkenkrabbers, diepgroene bossen waar grillige pieken bovenuit torenen, ruige klifwanden die de uitdaging met de wilde oceaan aangaan en de magie van echt pure natuur.

DAG 01 | Brussel/Parijs – Papeete (Tahiti)

Klaar voor vertrek? Vandaag neem je in Brussel de trein naar Parijs van waaruit je naar Tahiti vliegt (via Los Angeles).

DAG 02 | Papeete

Ia ora en welkom in Tahiti! Je komt aan in de energieke hoofdstad van Tahiti, Papeete. Dit is het hart van de eilanden, waar de culturen van alle archipels samenkomen. Je neemt de transfer naar je hotel en checkt in. Geniet van een vrije dag en van de faciliteiten van het resort om tot rust te komen na een lange vlucht.

DAG 03 & 04 | Papeete (O)

Je hebt enkele dagen de tijd om te genieten van schaduwrijke bergen vol watervallen, pretentieloze zwarte zandstranden, beschutte blauwe lagunes en een uitgesproken Polynesische, moderne sfeer. Je kan ook deelnemen aan enkele optionele excursies in Tahiti. Liever een daguitstap naar een ander eiland? Dat kan ook naar Moorea of Teahupoo, vraag ons naar de mogelijkheden.

DAG 05 | Papeete – Aranui Cruise (O,L,D)

Vandaag is het zover! Je fantastische cruise naar de Markiezeneilanden begint. Je neemt de transfer naar de pier en gaat aan boord van het cruise vrachtschip, je wordt warm verwelkomd en zet koers richting de Tuamotu archipel.

DAG 06-15 | Aranui Cruise (O,L,D)

Tijdens deze cruise bezoek je elk van de zes bewoonde eilanden (Hiva Oa, Fatu Hiva, Ua Poun Ua Huka, Nuku Hiva en Tahuata) van deze mythische archipel. Het schip, de Aranui 5, houdt hier halt om vracht af te leveren. Terwijl de bemanning de goederen uitlaadt die de eilandbewoners nodig hebben, bezoek jij als passagier de eilanden met de Engelssprekende gidsen van het schip.

DAG 16 | Aranui Cruise – Papeete (O)

Dit is het einde van de cruisereis. Het is tijd om Nānā! (Afscheid) te nemen van je reisgenoten, het Polynesische personeel en de Aranui-gidsen. Je komt terug aan in Tahiti en neemt de transfer naar je hotel voor een laatste nacht in dit stukje paradijs op aarde.

Foto's door Aranui Cruises - Lionel Gouverneur 

DAG 17 | Papeete – Brussel/Parijs (O)

’s Ochtends vroeg ga je naar de luchthaven voor je terugvluchten huiswaarts.

DAG 18 | Brussel/Parijs

Je komt terug aan in Brussel of Parijs na een schitterende reis.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf:

€ 9.975

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Air Tahiti Nui (in laagseizoen), 1 stuk ruimbagage inbegrepen, alle taksen geldig op 31.07.2023, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, Aranui Cruise*, maaltijden, excursies volgens programma. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.
* De populaire Aranui cruise dien je minstens een jaar op voorhand te boeken.