1

Citytrip IJsland: Reykjavik

Duurtijd5 dagen
Prijs vanaf€ 1.150/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties & maaltijden
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Het eiland van ijs en vuur staat bekend om zijn indrukwekkende natuur met Reykjavik als het bruisend middelpunt. In deze hoofdstad woont bijna 40% van de IJslandse bevolking. Vertrek op citytrip en kuier in deze cultureel vooruitstrevende stad tussen de felgekleurde vissershuisjes en moderne architectuur.

DAG 01 | Brussel – Reykjavik

Klaar om hip Reykjavik te ontdekken? Vandaag vlieg je naar Keflavik! Bij aankomst neem je de bus richting ’s werelds meest noordelijke hoofdstad. Installeer je in je gekozen hotel. Laat je op het einde van de namiddag verwennen en neem een ontspannende duik in de nieuwste IJslandse spa, de Sky Lagoon, of breng een bezoek aan de bekende Blue Lagoon!

DAG 02-04 | Reykjavik

Ontdek tijdens de komen 3 dagen Reykjavik met het Harpa concertgebouw, de futuristisch aandoende Hallgrímskirkja, de metalen Sun Voyager en wandel tussen de gekleurde vissershuisjes door de stad. Of maak een dagtrip naar de Golden Circle waar je geisers, gletsjers, watervallen en het indrukwekkende Thingvellir Nationaal Park kan ontdekken. Zin in een boottocht? Vaar naar de eilandjes net buiten de baai en spot papegaaiduikers of kies voor whale watching. Zin in actie en avontuur? Daal dan af in een vulkaan , ontdek het vulkanische schiereiland Reykjanes met een quad of maak een sneeuwscootertocht op een van de vele gletsjers.

DAG 5 | Reykjavik – Brussel

Vroeg uit de veren vandaag met een ontbijtbox van het hotel. Je neemt de vroege bustransfer naar de luchthaven van Keflavik van waaruit je terug vliegt naar Brussel na een onvergetelijk avontuur in IJsland!

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 1.150

per persoon

Boutique

€ 1.490

per persoon

Deluxe

€ 1.650

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Icelandair in H-klasse (in laagseizoen), 1 stuk ruimbagage inbegrepen, alle taksen geldig op 16.04.2024, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, maaltijden volgens programma, huurwagen. Let op dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be.