1

Ontdek de wereld in Dubai

Duurtijd6 dagen
Prijs vanaf€ 1.790/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties
  • Transfers bij aankomst & vertrek
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Maak kennis met het moderne en futuristische Dubai, met zijn Burj Khalifa als hoogste gebouw ter wereld! Ontdek het leven van de bedoeïen in de woestijn tijdens een jeepsafari, de kleurrijke soeks, heerlijke Arabische keuken en de lokale tradities in Old Dubai. Laat je verrassen door de moderne architectuur, de enorme shoppingmalls en het kunstmatig aangelegde Palm Island. 'Nothing is impossible' is het motto van Dubai!

DAG 01 | Brussel – Dubai

Klaar voor je vertrek?! Je vliegt vanuit Brussel naar Dubai. Bij aankomst word je naar je hotel gebracht. Kies waar je overnacht en ontdek de tradities en de ambitieuze toekomstvisie van Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, de Emir van Dubai. 

DAG 02-5 | Dubai

Je hebt maar liefst vier volledige dagen om Dubai te verkennen! Laat je verrassen door de wereldberoemde architecturale hoogstandjes, maak kennis met de lokale tradities en ontdek het multiculturele karakter van de stad! 

Ontdek onze tips om je verblijf onvergetelijk te maken:
9 tips voor jouw Citytrip in Dubai

DAG 06 | Dubai – Brussel

Geniet van een laatste heerlijk ontbijt vooraleer afscheid te nemen van deze indrukwekkende wereldstad en je terugvlucht te nemen naar Brussel.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Superior

€ 1.790

per persoon

Boutique

€ 2.290

per persoon

Deluxe

€ 3.190

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf van twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Emirates in de L-klasse, luchthaventaksen geldig op 16.04.2024, alle maaltijden en transfers volgens programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven. Dubai Tourism Taks niet inbegrepen en steeds ter plaatse te betalen. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.