1

Ontdek de wereld in Dubai

Duurtijd6 dagen
Prijs vanaf€ /per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Brussel
  • Accommodaties
  • Transfers bij aankomst & vertrek
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Gefascineerd door hoe onze toekomst eruit gaat zien? Bij reizen naar Dubai wordt al een tipje van de sluier gelicht in een van de mooiste gebouwen ter wereld, het Museum van de Toekomst! En Dubai zelf doet ook een beetje futuristisch aan, het is een stad van superlatieven. Laat je in deze wereldstad meevoeren op een reis tussen enkele van ’s werelds meest iconische gebouwen, door de woestijn waar je bedoeïentradities ervaart en verblijf in de meest luxueuze & trendy hotels!

DAG 01 | Brussel – Dubai

Valiezen gepakt, klaar om te reizen naar Dubai? Vandaag vertrek je vanuit Brussel naar Dubai! Bij aankomst op de luchthaven word je opgewacht en naar je hotel gebracht.

Ontdek hieronder al enkele unieke en luxueuze hotels voor je verblijf. Op zoek naar iets anders? Vraag ons naar de mogelijkheden!

DAG 02-5 | Dubai

Je hebt maar liefst vier volledige dagen om Dubai te verkennen! Laat je verrassen door de wereldberoemde architecturale hoogstandjes, maak kennis met de lokale tradities en ontdek het multiculturele karakter van de stad! 

Ontdek onze tips om je verblijf onvergetelijk te maken:
9 tips voor jouw Citytrip in Dubai

DAG 06 | Dubai – Brussel

Geniet van een laatste heerlijk ontbijt vooraleer afscheid te nemen van deze indrukwekkende wereldstad en je terugvlucht te nemen naar Brussel.

Prijzen

Prijs op aanvraag

€ 

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf van twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Emirates in de X-klasse, luchthaventaksen geldig op 17.10.2022, alle maaltijden en transfers volgens programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven. Dubai Tourism Taks niet inbegrepen en steeds ter plaatse te betalen. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.