1

Rondreis Maleisië: Singapore city break

Duurtijd8 dagen
Prijs vanaf€ 3.090/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Amsterdam
  • Accommodaties & maaltijden
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Wil je de geheimen van Singapore ontdekken? Laat je meevoeren op reis door het koloniale verleden, ga chillen in trendy hippe bars en restaurants, shop ‘till you drop op Orchard Road en exploreer de vele groene oases midden in de futurische architecturale jungle. Dit is de perfecte citytrip om nooit te vergeten!

DAG 01 | Amsterdam – Singapore

Koffers ingepakt?! Vandaag vlieg je vanuit Amsterdam naar Singapore.

DAG 02 | Singapore

Bij aankomst word je opgewacht en naar je hotel gebracht. Kies waar je overnacht en welke activiteiten het best bij jouw reiswensen aansluiten! Hieronder vind je alvast enkele van onze aanraders terug, enkele trendy en luxueuze hotels die de veelzijdigheid van de stad weerspiegelen:

  • Hip chic met een ondeugend kantje en de grootste whisky bibliotheek ter wereld: The Vagabond Club
  • Modern minimalisme vormt een onverwachte oase van rust in het hart van de stad: Naumi Hotel
  • Culture: JW Marriott South Beach
  • Ideaal voor families met kleinere kinderen met op maat gemaakte themasuites die de verbeelding van de jongste ontdekkingsreizigers prikkelen: Shangri-La Singapore
  • Urban chic en koloniale charme gaan hand in hand in dit luxueuze boutique hotel: Hotel Fort Canning
  • Legendarische service, high end luxe en de charme van een heritage hotel: The Raffles

DAG 03-06 | Singapore (O)

Je hebt maar liefst vier volledige dagen om Singapore te verkennen! Exploreer de verborgen plekjes, lekkere streetfood of toprestaurants, maak kennis met de koloniale geschiedenis, moderne architectuur, het multiculturele karakter en de groene oases in deze bruisende stad. Vind hieronder enkele van onze tips voor een onvergetelijk verblijf.

TIPS

  1. Maak samen met een local een #Instawalk door Kampung Glam, Waterloo en Bugis Street waar je de beste selfies kan nemen in hippe ongekende spots!
  2. Wandel langs Rochor Canal naar Beach Road en ontdek parels van oude koopmanshuizen in Purvis Street, het oude stenen klooster Chijmes voor een drankje of hapje, het iconische Raffles Hotel en Waterloo Street met zijn mengelmoes van godsdiensten. Hou zeker even halt bij het David Elias gebouw wiens eigenaars rijk werden door de opiumhandel of stap even binnen in het Singapore Art Museum.
  3. Ontdek de beste traditionele curry in Little India in Banana Leaf Apolo: je smult hier van overheerlijke typische curry, tandoori en masala geserveerd op verse bananenbladeren. Geen bestek nodig want je eet met je handen!
  4. Exploreer de surrealistische en futuristische groenzone van de Gardens By the Bay waar gigantische metalen bomen begroeid zijn met de kleurrijkste exotische planten en bloemen. Wanneer de avond valt waan je je in een avatar landschap met fonkelende lichtjes en dineer je in een unieke atmosfeer in het Pollen restaurant.
  5. Old meets new in Chinatown! Tussen de historische tempels en typische shophouses waar geneeskrachtige planten worden gekocht liggen hippe bars en lifestyle shops. Je vindt zeker wat lokaal lekkers in de streetfood market!
  6. Wandel naar de Merlion, hét symbool van Singapore, half vis, half leeuw. Hier geniet je bovendien van het beste uitzicht op de indrukwekkende Marina Bay Sands. Hier vind je ook het grootste casino ter wereld, neem er zeker een duik in de 150 meter lange rooftop infinity pool
  7. Ontdek unieke wildlife wanneer het donker wordt in de nachtelijke zoo tijdens de Nightsafari in Singapore!

DAG 07 | Singapore – Amsterdam (O)

Na een laatste lekker ontbijt check je uit en neem je op het einde van de namiddag de transfer naar de luchthaven van Singapore waar je de terugvlucht neemt naar Amsterdam.

DAG 08 | Amsterdam

Je komt aan in Amsterdam na een onvergetelijke city break!

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf:

Superior

€ 3.090

per persoon

Boutique

€ 3.490

per persoon

Deluxe

€ 3.990

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Amsterdam met Singapore Airlines in N-klasse, alle lokale & luchthaventaksen geldig op 16.04.2024, alle maaltijden, binnenlandse vluchten, transfers volgens programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.