1

Rondreis Maleisië: Multiculturele schatten

Duurtijd12 dagen
Prijs vanaf€ 8.250/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Amsterdam
  • Regionale vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Laat je tijdens deze rondreis onderdompelen in de perfecte harmonie van oud, nieuw en natuur. Verblijf in luxueuze hotels met een charmante koloniale uitstraling en ontdek indrukwekkende moderne architectuur en streetart. Laat je verwennen met holistische spabehandelingen, proef van de unieke smaakinvloeden in de lokale keuken en geniet van de overweldigende tinten groen van de Maleisische natuur.

DAG 01 | Brussel – Doha – Kuala Lumpur

Start vandaag aan je ontdekking van verrassend Maleisië! Je vliegt vanuit Brussel via Doha naar Kuala Lumpur.

DAG 02 | Kuala Lumpur (D)

Bij aankomst word je opgewacht en naar je prachtige heritage hotel midden in de stad gebracht. De comfortabele art deco Straits Room in The Majestic vormt je veilige thuishaven in Kuala Lumpur. Geniet van een vintage jaren’30 of jaren’50 cocktail in The Smoke House vooraleer je je smaakpapillen laat verwennen bij een typische Maleisisch restaurant.

DAG 03 | Kuala Lumpur (O,D)

Vandaag reis je even buiten de stad naar de tuinstad Putrajaya waar je aandacht gegrepen wordt door de variëteit aan moderne kolossale architectuur. De roze granieten Putra-moskee in hedendaagse Perzische stijl doet denken aan een sprookje van duizend en een nacht. Lunchen doe je op eigen houtje in een lokaal restaurant en de namiddag kan je zelf invullen. Vanavond op de menu: hedendaagse Frans-Japanse gastronomie. Je geniet van een overheerlijk viergangen menu in het internationaal gerenommeerde Cilantro restaurant.

DAG 04 | Kuala Lumpur (O,D)

Wandel deze ochtend door de groene long van de stad in het Bukit Nenas Forest Reserve en tussen de toppen van eeuwenoude junglereuzen op de canopy walk. Hierna ontdek je psychedelische kleuren en impressionante meesterwerken van urban street art in Bukit Bintang. Wandel door de eens vervallen straten en steegjes en laat het allemaal op je afkomen. Na een lekkere lunch kan je op eigen houtje het bruisende stadscentrum verkennen. Je diner neem je vanavond 282 meter boven de grond in het ronddraaiende Atmosphere 360 restaurant in de KL toren. Je ziet langzaam de lichtjes van de stad aangaan bij het vallen van de avond, #mytookumoment!

DAG 05 | Kuala Lumpur – Cameron Highlands (O,L,D)

Laat de stad achter je en reis door glooiende heuvels tot in de koele Cameron Highlands waar Britse theeplanters ontsnapten aan de tropische hitte. Zet een stapje terug in het koloniale verleden in het elegante jaren ’30 design van de ruime kamers in het Cameron Highlands Resort. Traditionele Engelse charme vermengt zich hier subtiel met Aziatische gastvrijheid. Een absoluut perfecte setting!

DAG 06 | Cameron Highlands (O,L,D)

Met een uitgebreid ontbijt achter de kiezen reis je tot bij de iconische BOH theefabriek en wandel je door de lappendekens van felgroene theestruiken. Kom er meer te weten over het productieproces en geniet van een heerlijke picknick in het hart van de plantage met panoramische vergezichten. Ontrafel in de namiddag het mysterie van de verdwijning van de Amerikaanse zijdehandelaar Jim Thompson en deel zijn passie voor het met mossen en varens bedekte bergregenwoud. Kuier vanavond rond op de pasar malam en laat je meevoeren op een culinair avontuur.

DAG 07 | Cameron Highlands - Ipoh (O,L,D)

Lekker ontbeten! Dan ben je klaar voor de transfer naar je luxueuze spa resort in Ipoh. Het zou zonde zijn moest je Ipoh overslaan op je reis, verscholen tussen groene kalksteengrotten en bezaaid met tempels en unieke street art smul je hier van het beste Maleisische streetfood! Dwaal rond door de kleurrijke historische Old Town met zijn typische herenhuizen en ontdek de fascinerende Chinese invloed in Concubine Lane. Na een gevulde dag installeer je je in je ruime privévilla.

DAG 08-10 | Ipoh (O,L,D)

Je hebt maar liefst drie dagen om volledig tot rust te komen en je te laten verwennen! Uitnodigende geothermische warmwaterbronnen, stoomgrotten, aromatische spabehandelingen en yogasessies doen je alle zorgen vergeten. Puur genieten! De natuurlijke granieten en kalksteengrotten zijn de ideale setting om je even af te sluiten van de buitenwereld, te mediteren en je levensenergie op te laden tijdens een Reiki sessie. Versterk je innerlijke mens met de organische keuken of maak een korte jungle walk in de dichtbegroeide omgeving.

DAG 11 | Ipoh – Kuala Lumpur - Doha (O)

Je vertrekt vandaag volledig opgeladen over land terug naar Kuala Lumpur waar je de internationale terugvlucht neemt naar Doha.

DAG 12| Doha – Brussel

In Doha neem je een aansluitende vlucht naar Brussel.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf:

€ 8.250

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in Q-klasse, alle lokale & luchthaventaksen geldig op 30.09.2020, alle maaltijden, binnenlandse vluchten, activiteiten in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.