1

Rondreis Maleisië: Wegdromen op paradijselijk Langkawi

Duurtijd11 dagen
Prijs vanaf€ 5.940/per persoon
Bekijk alle prijsinfo

Inbegrepen

  • Retourvluchten vanuit Amsterdam
  • Regionale vluchten
  • Accommodaties & maaltijden
  • Verplaatsingen & excursies
Download de brochure
Ik ben geïnteresseerd

Wil je de tropische eilandarchipel van Langkawi in de Andaman Zee ontdekken en genieten van ontspannende massages, yoga en gastronomie? Verblijf dan in je privé pool villa in een prachtige wildernis setting in het oudste regenwoud ter wereld! Rotsachtige baaitjes waar je even het gevoel krijgt alleen op de wereld te zijn liggen te wachten om door jou ontdekt te worden.

DAG 01 | Amsterdam – Singapore

Maak je klaar om het drukke leven even te ontvluchten! Vandaag vlieg je vanuit Amsterdam naar Singapore.

DAG 02 | Singapore – Langkawi (D)

In Singapore neem je een aansluitende internationale vlucht naar Langkawi. Bij aankomst word je opgewacht en naar je prachtige pool villa gebracht in je gekozen resort midden in het groen of gelegen aan idyllische witte zandstranden.

DAG 03-09 | Langkawi (O,D)

Indrukwekkende kalkstenen formaties rijzen op uit het azuurblauwe water omzoomd door mangrovebossen en ongerept 10 miljoen jaar oud regenwoud met een schat aan fauna en flora. De perfecte setting om volledig tot rust te komen!  Laat je verwennen met traditionele Maleisische spabehandelingen, mediteer in absolute rust in de natuur, wandel door de organische tuin en selecteer de verse ingrediënten voor je kookworkshop of exploreer de dichte wildernis. Resideer je in The Datai dan geniet je van een van de beste stranden ter wereld omzoomd door weelderige vegetatie en de turkooisblauwe wateren van de Andaman Zee. Volop genieten!

DAG 10 | Langkawi – Singapore - Amsterdam (O)

Na een laatste lekker ontbijt check je uit en neem je de transfer naar de luchthaven van Langkawi waar je de terugvlucht via Singapore neemt.

DAG 11 | Amsterdam

Je komt volledig opgeladen terug aan in België na een exotische escape.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon voor een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer.
Prijzen vanaf:

Boutique

€ 5.940

per persoon

Deluxe

€ 8.790

per persoon

Wat zit in de reis?

Prijzen per persoon voor een verblijf voor twee personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Amsterdam met Singapore Airlines in N-klasse, alle lokale & luchthaventaksen geldig op 16.04.2024, alle maaltijden, binnenlandse vluchten, activiteiten in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels, meet & greet in de luchthaven. Aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.